Eski Ekonomi Bakanı Berat Albayrak, uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uzun bir aradan sonra dün akşam Beşiktaş-Trabzonspor finalinde görüntülendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olan Albayrak, çocuklarıyla birlikte maçı protokol...

Eski Ekonomi Bakanı Berat Albayrak, uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi!
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uzun bir aradan sonra dün akşam Beşiktaş-Trabzonspor finalinde görüntülendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Albayrak, çocuklarıyla birlikte maçı protokol tribününden takip etti ve oldukça keyifli göründü.

Albayrak, en son 1 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Galata Köprüsü’nde düzenlediği ‘Filistin’e destek’ mitinginde görülmüştü. Bu mitinge çağrı yapmak için kameraların karşısına geçen Albayrak, o tarihten sonra dün akşam ilk kez bir etkinlikte görüntülendi.

Berat Albayrak, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası Finali’ni çocuklarıyla birlikte protokol tribününden izledi. Maçı izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski bakan Adil Karaismailoğlu da bulunuyordu.

Albayrak’ın aylar sonra ilk kez bir spor etkinliğinde görüntülenmesi dikkat çekerken, keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.