Fiyatını gören almadan geri kaçıyor! Serinleten içeceğinin fiyatı dudak uçuklattı

Türkiye'de yaz aylarında tercih edilen serinleten içeceklerden biri olan Nescafe'nin soğuk kahvelerine %15 zam yapıldı. Detaylar haberimizde! Yaz Aylarının Serinleten İçeceğine Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar! Yaz...

Fiyatını gören almadan geri kaçıyor! Serinleten içeceğinin fiyatı dudak uçuklattı
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Türkiye’de yaz aylarında tercih edilen serinleten içeceklerden biri olan Nescafe’nin soğuk kahvelerine %15 zam yapıldı. Detaylar haberimizde!

Yaz Aylarının Serinleten İçeceğine Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar!

Yaz mevsiminin vazgeçilmez serinleten içeceği Nescafe, zam furyasına katıldı. 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde %15 oranında zam yapıldı. Bu zamla birlikte Nescafe’nin soğuk kahvelerinin fiyatı 40 TL’ye yükseldi.

Türkiye genelindeki Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya üzerinden duyurduğu bilgiye göre, yaz aylarının kurtarıcısı olarak bilinen bu içeceğin fiyatı artık yüksek bir seviyeye ulaşmış durumda.

Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen ve serinlemek için başvurulan Nescafe’nin zam haberine birçok tüketici tepki gösterdi. Artan maliyetler ve ekonomik dalgalanmaların etkisiyle fiyatların artmasıyla birlikte, tüketicilerin alternatif içecek arayışına gireceği düşünülüyor.

Yaz sıcaklarında serinlemek için alışveriş listenizde bulunan Nescafe soğuk kahvelerine yapılacak zamla birlikte, bu içeceğe olan talebin azalması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.