İstanbul Çekmeköy’de özel okulda taciz skandalı! Yabancı uyruklu öğretmen gözaltında

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bir özel okulda öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir öğretmen, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öğrencilerin sosyal medya paylaşımlarının...

İstanbul Çekmeköy’de özel okulda taciz skandalı! Yabancı uyruklu öğretmen gözaltında
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bir özel okulda öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir öğretmen, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öğrencilerin sosyal medya paylaşımlarının ardından harekete geçen polis, şüpheli öğretmeni yakaladı. Yapılan incelemede, zanlının Türkiye’de çalışma izni olmadığı, sadece oturum izninin bulunduğu belirlendi.

Çekmeköy ilçesinde faaliyet gösteren bir özel okulda öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir öğretmen, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu özel okulda yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, müştekilerin ifadeleri doğrultusunda şüpheli B.G. isimli öğretmen yakalandı. Zanlının, Türkiye’de çalışma izni bulunmadığı, sadece 3 Kasım 2024 tarihine kadar geçerli bir oturum izni olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli B.G., “çocuğun cinsel istismarı” suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Ayrıca, okul hakkında “suçu bildirmeme” ve “kaçak işçi çalıştırma” suçlarından adli ve idari işlem başlatıldı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.