Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Sead Dedeic ve Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da yakalandı

Fransa ve Hollanda'nın kırmızı bültenle aradığı iki şüpheli, İstanbul'da yapılan bir polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti ve kara para gibi suçlarla ilişkili oldukları belirlendi. Emniyet...

Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Sead Dedeic ve Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da yakalandı
Yayınlama: 23.05.2024
Düzenleme: 23.05.2024 11:33
A+
A-

Fransa ve Hollanda’nın kırmızı bültenle aradığı iki şüpheli, İstanbul’da yapılan bir polis operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti ve kara para gibi suçlarla ilişkili oldukları belirlendi.

Emniyet teşkilatı, ülke genelinde suçlularla ve örgütlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. 28 Şubat tarihinde Edirne İpsala Kara Hudut Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan ve İnterpol tarafından aranan Sead Dedeic, düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Nisan ayında kırmızı bültenle aranan Marciano Eugene Ruimwijk ise Türkiye’ye giriş yaparken operasyonla ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından operasyonun görüntülerini paylaşarak “Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bültenle aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldırmayacağız.” dedi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerinin ortak çalışmaları sonucu şüphelilerin yakalandığını belirtti ve operasyonda emeği geçen polisleri tebrik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.