Sacha Boey Bayern’den ayrılıyor mu? Fransız yıldız kararını verdi

Galatasaray'dan rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, kariyer planlaması hakkında kararını verdi. Yaşadığı sakatlıklar sonrasında kadroya girmekte zorlanan Boey, ayrılmak niyetinde olmadığını...

Sacha Boey Bayern’den ayrılıyor mu? Fransız yıldız kararını verdi
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

Galatasaray’dan rekor bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer olan Sacha Boey, kariyer planlaması hakkında kararını verdi. Yaşadığı sakatlıklar sonrasında kadroya girmekte zorlanan Boey, ayrılmak niyetinde olmadığını belirtti. Alman kulübüyle 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Fransız sağ bek, kendini kanıtlamayı hedefliyor.

Takımda Kalacak

Florian Plettenberg’in haberine göre, Alman ekibiyle 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Sacha Boey, Bayern Münih’ten ayrılmak istemiyor. Genç oyuncu, yaşadığı zorluklara rağmen kendini kanıtlamak ve takımda kalıcı olmak istiyor.

23 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih formasıyla şimdiye kadar 2 maçta görev aldı ve toplamda 109 dakika sahada kaldı. Son 3 maçın ikisinde teknik heyetin kararıyla, birinde ise özel izinli olduğu için kadroya alınmamıştı.

Sacha Boey, Bayern Münih’teki kariyerine devam etmeyi ve kendini kanıtlamayı amaçlıyor. 2028’e kadar sözleşmesi bulunan genç sağ bek, uzun vadede takımın önemli bir parçası olmayı hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.