Yıldız futbolcuya asitli saldırı düzenlendi!

Malezyalı futbolcu Faysal Halim, 25 yaşında, Kuala Lumpur'daki bir alışveriş merkezinde asitli saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Halim, bir hafta yoğun bakımda kaldıktan...

Yıldız futbolcuya asitli saldırı düzenlendi!
Yayınlama: 16.05.2024
Düzenleme: 16.05.2024 14:35
A+
A-

Malezyalı futbolcu Faysal Halim, 25 yaşında, Kuala Lumpur’daki bir alışveriş merkezinde asitli saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Halim, bir hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra yoğun bakımdan çıkarıldı. Ancak vücudundaki ciddi yaralar nedeniyle hastanede kalmaya devam edecek.

Bu saldırı, futbolcuların güvenliği konusunda ciddi endişeleri artırdı. Selangor Eyaleti Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Şerhül Muhtar, Halim’in yoğun bakımdan çıktığını ancak iyileşme sürecinin hastanede devam edeceğini belirtti. Muhtar, Halim’in durumunun stabil olduğunu ve her geçen gün daha da güçlendiğini belirtti.

Polis, saldırının nedenini ve son dönemde futbolculara yönelik saldırılar arasındaki olası bağlantıyı henüz belirleyemedi. Halim’e yapılan saldırı, birkaç gün önce bir çift soyguncunun başka bir milli oyuncu olan Ahyar Raşid’e demir çubukla saldırmasının ardından gerçekleşti. Raşid’in yaralanmasının ardından parası çalınmıştı. Benzer bir olayda, Şefik Rahim arabasının ön camını kıran bir adamın saldırısına uğramış ancak yara almadan kurtulmuştu. Rahim’in kulübü, bu olayın ardından oyuncuların güvenliğini artırmıştı.

Selangor Futbol Kulübü, Halim’in güvenliği nedeniyle, Malezya futbolunun sezon açılışı olan Charity Shield maçından çekildi. Malezya Futbol Federasyonu, geçen hafta oyunculara koruma tutmalarını tavsiye etmişti. Federasyon Başkanı Hamidin Mohd Amin, tüm oyuncuların koruma tutacak maddi imkana sahip olmasa da, özellikle dikkat çeken yıldız oyuncular için bunun mantıklı bir fikir olduğunu belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.