Ailesinden 4 kişiyi öldüren kişinin mesajları kan dondurdu: Kanınızı içsem doymam

Bursa'da yaşanan bir polis memuru olan Adem Ergüner'in annesi, ağabeyleri ve yengesini öldürdüğü bir cinayetten bir gün önce attığı mesajlar herkesin kanını dondurdu. Olay, Bingöl'ün Genç...

Ailesinden 4 kişiyi öldüren kişinin mesajları kan dondurdu: Kanınızı içsem doymam
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

Bursa’da yaşanan bir polis memuru olan Adem Ergüner’in annesi, ağabeyleri ve yengesini öldürdüğü bir cinayetten bir gün önce attığı mesajlar herkesin kanını dondurdu.

Olay, Bingöl’ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Adem Ergüner’in, ağabeyi Mehmet Ergüner’e verdiği para karşılığında yapılması için istediği evin yapılmaması üzerine yaşanan bir anlaşmazlık sonucu gerçekleşti. Tartışmanın ardından Adem Ergüner, ailesinden uzaklaşıp, Bursa’ya gitti ve ağabeyiyle buluşma talebinde bulundu. Ancak buluşma yerine geldiğinde, yanında bir tabanca ile aile bireylerine saldırdı. Bu trajik olayda annesi, ağabeyleri ve yengesi hayatını kaybetti.

Mahkeme sürecinde, Adem Ergüner’in ağabeyine gönderdiği tehdit dolu mesajlar ve cinayet günü yaşananlar detaylı bir şekilde ele alındı. Ergüner, yaşadığı travmaların bu sonuca neden olduğunu iddia ederek kendisini savundu. Ancak mahkeme, cinayetleri tasarlayarak işlediği gerekçesiyle Ergüner’e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Ergüner’in delilik iddiasını reddeden mahkeme, tahliye talebini reddederek kararını erteledi. Bu trajik olay, bir aile faciasının ardındaki karmaşık dinamikleri ve sonuçlarını açıkça gösteriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.