Kızıl Goncalar Ayza kimdir nereli: Kızıl Goncalar Ayza’yı kim oynuyor, gerçek ismi ne Açık hali olay

Pazartesi günlerine damga vuran Kızıl Goncalar’da yeni Ayza karakteri diziye giriş yaptı. Zeynep ile Cüneyd’in arasını bozmak isterken kendi tuzağına düşen Feyza’ya görücü Affan karakterinin annesi Ayza karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar Ayza’sı Melisa Doğu kimdir, nereli, kaç yaşında? Melisa Doğu dizileri

Kızıl Goncalar Ayza kimdir nereli: Kızıl Goncalar Ayza’yı kim oynuyor, gerçek ismi ne Açık hali olay
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde Melisa Doğu’nun canlandırdığı Ayza karakteriyle dikkat çekiyor. Feyza’nın kaderini etkileyecek olan Ayza, oğlu Affan ile birlikte Feyza’nın kapısını çalıyor.

Melisa Doğu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Melisa Doğu, 1981 yılında İstanbul’da doğdu ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk, eğitmenlik ve oyuncu koçluğu gibi alanlarda da faaliyet gösteren Doğu, genç yaşta modellik kariyerine adım atmıştır.

Oyunculuk kariyerine ise çeşitli dizilerde ve filmlerde yer alarak devam etmiştir. Doğu’nun rol aldığı diziler arasında Şöhret, Şölen, Çatı Katı, Doktorlar, Avrupa Yakası, Geniş Aile, Yıldız Masalı, Kanıt, Yıldızın Parlasın, Kötü Yol, Yalan Dünya, Arka Sokaklar, Kocamın Ailesi, Ateş Böceği, Gen, Gloryhole, Modern Zamanlarda Bir Yer ve Yanımda Kal gibi yapımlar bulunmaktadır.

Ancak, asıl ününe Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Asuman karakteriyle kavuşmuştur. Şimdi ise yeni projesi olan Kızıl Goncalar’da Ayza karakteriyle ile ekranlarda yer alıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.