Bursa’da oltaya gelen dev sazan şoke etti! 12 kiloluk dev sazanı böyle yakaladılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde balık avına çıkan bir aile, oltalarına takılan dev sazan karşısında hayrete düştü. Herkesin dikkatini çeken bu dev sazan, hemen fotoğraflandı. Aile, 12 kiloluk bu dev sazanı yakaladı…

Bursa’da oltaya gelen dev sazan şoke etti! 12 kiloluk dev sazanı böyle yakaladılar
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

İnegöl’ün eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan Yenice Göleti, balık tutmaya gelenlerin dikkatini çeken devasa boyuttaki sazanlarla adeta bir cazibe merkezi haline geldi. İnegöl Amatör-Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyesi Kerim Çelikbilek, ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği av gezisi sırasında bu unutulmaz anlara tanık oldu.

Çelikbilek ve ailesi, 3 günlük av gezisi boyunca Yenice Göleti’nde devasa boyuttaki sazanları yakalayarak diğer balıkçıların dikkatini çekti. 8 ile 12 kilogram arasında değişen büyüklükteki 3 adet pullu ve aynalı sazanı oltalarına takan aile, göletin sularında unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Çelikbilek, 15 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek olan av yasağının son günlerinde, ailesiyle birlikte Yenice Göleti’nde kamp yapmanın keyfini çıkardıklarını belirtti. Özellikle 12 kiloluk pullu sazanın oltalarına takılmasıyla yaşadıkları heyecanı ve mutluluğu dile getiren Çelikbilek, bu deneyimin kendilerini oldukça memnun ettiğini ifade etti. Gölette tuttukları devasa sazanlar, görenleri adeta hayrete düşürdü.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.