Bahar dizisi Seren kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bahar dizisinde Seren karakterini canlandıran Nil Sude Albayrak, genç yaşta başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip. Peki Nil Sude Albayrak kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Nil Sude Albayrak’ın biyografisi…

Bahar dizisi Seren kimdir, nereli, kaç yaşında?
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

“Bahar” dizisindeki “Seren” karakteri ile tanınan Nil Sude Albayrak, yetenekli bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. İşte Nil Sude Albayrak hakkında bilmeniz gerekenler.

Nil Sude Albayrak Kimdir?

Nil Sude Albayrak, Türk oyuncu ve Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almıştır.

Art 11 Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan Nil Sude Albayrak, tiyatro, reklam, sinema ve dizi projelerinde yer almaktadır. 2021 yılından itibaren “Birthday” ve “Şahmeran” gibi önemli yapımlarda rol almıştır. Kendisi yeni projelerde yer alarak kariyerine devam etmektedir.

Tiyatro alanında da başarılı çalışmalara imza atan Nil Sude Albayrak’ın rol aldığı bazı tiyatro oyunları arasında “Şarkılar Seni Söyler”, “Yalandan Kim Ölmüş”, “Sevgi Müzikali”, “Pera Müzikali”, “Artiz Mektebi”, “Atatürk Geldi” ve “Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda” yer almaktadır.

Rol Aldığı Bazı Film ve Diziler ise şunlardır:

– “Bahar” (Seren, TV Dizisi 2024)
– “Aile” (Cemre, TV Dizisi 2023)
– “Kimler Geldi Kimler Geçti” (TV Dizisi 2023)
– “Şahmeran” (Bike, TV Dizisi 2022)
– “Birthday” (Kız Kardeş, Kısa Film 2021)

Nil Sude Albayrak, genç yaşına rağmen başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken bir oyuncudur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.