Haftalık burç yorumları 22-28 Ocak 2024 | Dolunay etkileri altında bunları yapın!

22-28 Ocak 2024 haftalık burç yorumları sizler için burada. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? 22-28 Ocak haftalık burç yorumlarında 12 burç için Dolunay etkileri hakim. 25 Ocak dolunay etkilerinden korunmak yada maksimumda faydalanmak için neler yapmalı? burada.

Haftalık burç yorumları 22-28 Ocak 2024 | Dolunay etkileri altında bunları yapın!
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık haftalık burç yorumları 22-28 Ocak 2024 haftası için burada. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Aşkta, ilişkide şanslı burçlar hangileri, hangi burçlar için aşk falı gözyaşı ve üzüntü getirecek. Peki ya iş ve para? 22-28 Ocak haftasında parayı bulacak burçlar ile parayı kaybetme riski olan burçlar hangileri? Beklenen kariyer haberleri gelecek mi? Bu hafta iş hayatında hangi burçların yüzü gülücek? Hepsinin ve daha fazlasının yanıtları 22-28 Ocak haftalık burç yorumlarında…

22-28 Ocak haftasında gökyüzünde Dolunay var. Dolunay etkilerini hiçbir astrolog hafife almaz. Şimdiden uyaralım! 25 Ocak 2024 Perşembe saat 20.54 civarında gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay bize geçmişte yaşadığımız deneyimleri tekrar yaşatabilir.  Dolunaylar doruk, tezahür ve salıverilme zamanlarıdır. Döngünün bu kısmına geldiğimizde Güneş ve Ay burçlar kuşağında tam olarak 180 derecelik bir ayrılığa sahip olurlar. Güneş ve ay taban tabana zıt olduğundan dolunay her zaman mevcut astrolojik mevsimin zıt burcundadır. Yani Kova burcundaysa dolunay Aslan burcunda; İkizler mevsimi ise dolunay Yay burcundadır; Yengeç mevsimi ise dolunay Oğlak burcundadır vb. Bu dolunaylar ay tutulmalarıdır. Tutulma altında başlatılan anlaşmalar, faaliyetler, ortaklıklar veya herhangi bir uzun süreli olay tahmin edilemez veya çalkantılı olabilir. Bu etki altında, herhangi bir üretken faaliyet planlamamak, bunun yerine bu enerjiyi serbest bırakmak için kullanmak en iyisidir.

İşte Dolunay etkileri altındaki 22-28 Ocak haftalık burç yorumları…

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Ocak ayı geleceğe yönelik sağlam temellerin atıldığı bir ay oldu. Venüs, 23’ünde maceracı Yay burcundan pragmatik Oğlak burcuna geçiyor ve bizi kalp seviyesinde temellenmeye teşvik ediyor. Bununla birlikte, şu anda Oğlak burcunda üç gezegen olmasına rağmen, ayın 25’inde Aslan burcundaki dolunayda işler tersine dönüyor . Değişimin ve çalkantının gezegeni Uranüs’ün 27’sinde harekete geçmesiyle büyük girişlere ve cesur ifadelerin yanı sıra beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Koç burçları için bu haftanın mantrası: “Evet!”

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta bol miktarda zenginlik getiriyor. Öncelikle yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcuna ve seyahat ve eğitim evinize girerek size geziler planlamanız ve bilgeliğinizi yaymanız için ilham veriyor. Ardından 25’inde Aslan burcundaki dolunay, ev ve aile yaşamınıza atılımlar getirecek. Ağustos ayında ekilen her şey şimdi ortaya çıkıyor. Kutlamak için arkadaşlarınızı bir partiye davet edin!

Boğa burçları için bu haftanın mantrası: “Yuva.”

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Kız kardeşinizin veya en yakın arkadaşınızın gelin partisinin haftası, mahallenizde yeni ve popüler bir barın açılacağı hafta veya 5K yarışınızın yapılacağı gün geldi çattı. Her ne ise, Ağustos ayında planlamaya başladığınız bir şey, Aslan burcundaki dolunayın yerel alanınıza heyecan getirmesiyle nihayet gerçekleşiyor. Bu hafta başkalarına görünmekle ilgili olsa da, önce kendiniz için ortaya çıkmayı unutmayın.

Boğa burçları için bu haftanın mantrası: “Paylaş.”

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Ağustos ayında birkaç hedef belirlediniz. Birincisi daha fazla para kazanmak, ikincisi ama daha da önemlisi kendinize karşı daha nazik olmak. 25’inde Aslan burcundaki dolunay, her iki cephede de ne kadar ilerlediğinizi ortaya koyuyor. Tatil bonusunuz geldi! İçki içmek için dışarı çıkıyorsunuz ve tarif edilemez derecede çekici hissediyorsunuz. Geri çekilmeyin: Kendinizi hissetmeniz sorun değil.

Boğa burçları için bu haftanın mantrası: “Değer.”

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

25’inde Aslan burcundaki yeni ay tüm gözleri üzerinize çeviriyor. Ağustos ayında imajınız, sağlığınız ve tarzınız için bazı hedefler belirlediniz ve bu dolunayla birlikte göz alıcı yeni bir siz ortaya çıkıyor. (Merhaba, ödül sezonu Leo, Lily Gladstone!) Bununla birlikte, bu hafta aynı zamanda çok duygusal da olabilir. Son altı ayda çok şey kazandın ama aynı zamanda kaybettiklerinin de acısını çekiyorsun. Hepsini hissedin.

Aslan burçları için bu haftanın mantrası: “Harika.”

Başak (23 Ağustos – 23 Eylül)

Her ne kadar arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin çoğu bu hafta çok heyecanlı olsa da, kendinizi çok daha sade hissediyorsunuz. 25’inde Aslan burcundaki dolunay bilinçsiz bölgenizi aydınlatır ve sizi kış uykusu moduna geçirir. Akıl sağlığı, meditasyon ve kendinize ayıracağınız zaman konusunda belirlediğiniz niyetler doruğa ulaşır. Zihninizi temizlemek için başka ne yapabilirsiniz?

Başak burçları için bu haftanın mantrası: “Farkındalıklı.”

Terazi (23 Eylül – 21 Ekim)

Yönetici gezegeniniz Venüs, 23’ünde Oğlak burcuna ve ev sektörünüze hareket ederek sizi her zamanki kış yuvalama moduna daha da itiyor. Ancak yelpazenin diğer ucunda, 25’inde Aslan burcundaki dolunay sosyal sektörünüzü aydınlatıyor ve size soğuğa göğüs germeniz ve evden çıkmanız için ilham veriyor. Hala kendinize bakarken arkadaşlarınıza nasıl katılabilirsiniz?

Terazi burçlar için bu haftanın mantrası: “Arkadaşlık.” 

Akrep (22 Ekim – 21 Kasım)

İlgi odağıyla karmaşık bir ilişkiniz var ama bu hafta yer kaplamadan duramıyorsunuz. 25’inde Aslan burcundaki dolunay, kariyerinizde tüm gözleri üzerinize çevirecek bir dönüm noktası getiriyor. Ağustos ayında küçük fikirler olarak başlayan projeler ve işbirlikleri doruğa ulaşıyor. Tüm bu dikkatle birlikte bazı gerekli geri bildirimler de gelir. Savunmaya geçmeden önce savunacak bir şeyin olduğundan emin ol.

Akrep burçları için bu haftanın mantrası: “Genişlet.”

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Ağustos ayında bir sonraki tatiliniz için bilet aldınız, bir derse kaydoldunuz veya manevi niyetler belirlediniz. Kışın ortası olabilir ama 25’inde Aslan burcundaki dolunay, ağustos ayında ekilenleri tekrar çiçek açmaya getiriyor. Uçağa biniyorsunuz, okulun ilk gününe gidiyorsunuz ya da yeni bir ruhsal berraklık seviyesine ulaşıyorsunuz. Bu yüksekleri kendinizle nasıl dünyaya geri getirebilirsiniz?

Yay burçları için bu haftanın mantrası: “Merak ediyorum.”

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Bazıları için bu haftaki dolunay, göz kamaştırıp kırmızı halıya çıkmanın motivasyonuyken, sizin için güzelce ağlamak için bir bahane. Sert konuşmalardan arındırıcı terapi seanslarına kadar bu dolunay size karmaşık olanlara yer açacak. İyi haber şu ki, “güzellik gezegeni” Venüs 23’ünde burcunuza giriyor, bu nedenle siz ağlarken bile bunu yaparken iyi görünüyorsunuz!

Oğlak burçları için bu haftanın mantrası: “Serbest bırakın.”

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

25’inde Aslan burcundaki dolunay ortaklık bölgenize düşüyor. Ağustos ayında henüz başlangıç ​​aşamasında olan bağlantılar ve ilişkiler artık doruğa ulaşıyor. Acelecilere yer yok, artık taahhütte bulunma ya da çekip gitme zamanı. İster işin içinde olun ister bırakın, cazibeyi yakalayın ve bir karar vermenizi kutlayın.

Kova burçları için bu haftanın mantrası: “Adanmışlık.”

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

25’inde Aslan burcundaki dolunay, günlük rutininizin en iyi ve en kötü kısımlarını öne çıkarıyor. Taahhütlerinize sadık kaldıysanız (özellikle ağustos ayında verdiğiniz taahhütlere), sonunda bazı sonuçlar görüyorsunuz ve eğer uyumsuzsanız, bu çok açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu haftadan sonra sağlığınızdan, fitnessınızdan ve günlük işinizden memnun olmak için neye ihtiyacınız olduğunu bileceksiniz.

Balık burçları için bu haftanın mantrası: “Disiplin.”

Dolunay etkileri altında ne yapmalı?

25 Ocak Aslan burcundaki Dolunay etkileri altındayken eğlenmek, bir ilişki için çaba göstermek, sağlık ve özellikle de ödem atmak için spor ve fiziksel aktivitelerde bulunmak, kendinize zaman ayırıp zihninizi ve gücünüzü toplamak için su ile temas ve dinlenme zamanları planlayın.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.