Mart ayında 884,7 milyon lira SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ay çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla 884,7 milyon lira tutarında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödediklerini duyurdu.

Mart ayında 884,7 milyon lira SED ödemesi yapıldı
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, yazılı bir açıklama yaparak çocuklara yönelik hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Çocukların farklı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çeşitli hizmetler sunulduğunu belirtti.

Bakan Göktaş, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) kapsamında çocukları aileleriyle ve sosyal çevreleri içinde desteklediklerini ifade etti. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı.

Ayrıca, aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların öncelikle aile ortamında şefkat ve sıcaklık içinde yetişebilmeleri için çaba sarf ettiklerini belirtti. Göktaş, “Çocukların aile içinde büyümesinin toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir rol oynadığına inanıyoruz” dedi.

Son olarak, çocukların sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitim giderlerinin karşılanması için mart ayında 884,7 milyon lira tutarında SED ödemesi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.