Kuzey Boru-KBORU kaç lot verir?

Kuzey Boru-KBORU halka arz tarihi yaklaşıyor. Halka arz yatırımcıları Kuzey Boru halka arz talep toplama günlerinde KBORU kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmak için KBORU kaç lot verir, KBORU kişi başı kaç lot? soruları var. Biz de siz yatırımcılar için KBORU kaç lot verir hesabını yaptık. İşte KBORU kişi başı düşen tahmini lot sayısı…

Kuzey Boru-KBORU kaç lot verir?
Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-

Kuzey Boru-KBORU 7-8 Aralık tarihlerinde halka arz oluyor. 7-8 Aralık KBORU halka arz talep toplama süreci öncesi borsa yatırımcıları için en kritik sorular kuşkusuz Kuzey Boru-KBORU kaç lot verir, kişi başı kaç lot düşer? Zira bu sorular yatırımcıların halka arz hissesi alırken Kuzey Boru-KBORU kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmaları için önemli. Kuzey Boru-KBORU kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtı 8-9 lot olarak hesaplandı. 

Kuzey Boru halka arz sürecinde toplam 24 milyon lot dağıtımının yapılması bekleniyor.  Halka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması tahminine göre hesaplandığında KBORU halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 8-9 olması bekleniyor. 

Kuzey Boru-KBORU halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Kuzey Boru-KBORU halka arzı için de geçerlidir. Kuzey Boru-KBORU halka arz 8-9 lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

KBORU halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler KBORU halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

KBORU halka arz eksik/az lot girersem ne olur?

KBORU halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz KBORU halka arza 5 lotla talep gönderdiniz. KBORU halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 8 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 5 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

Kuzey Boru-KBORU halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Mega Metal halka arz fiyatı da belli oldu. KBORU halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 36,20 TL olarak açıklandı. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.