Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, gerçek bir hikaye mi? Kimler Geldi Kimler Geçti kitap uyarlaması mı?

Netflix’in uzun süredir beklenen dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti yarın yarın yani 9 Mayıs’ta yayınlanacak. 7 bölümden oluşan dizi Avukat Leyla Tayllan’ın ilişkilerinde yaşadığı olayları anlatıyor. 1. sezonu 7 bölümden oluşan dizinin başrollerinde ise Leyla karakteri ile Serenay Sarıkaya, Ömer rolü ile Metin Akdülger, Feyyaz rolü ile Boran Kuzum ve Cem karakteri ile Hakan Kurtaş var. Diziyi ise Ece Yörenç yazdı.

Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne, gerçek bir hikaye mi? Kimler Geldi Kimler Geçti kitap uyarlaması mı?
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Merakla ve heyecanla beklenen dizi Kimler Geldi Kimler Geçti için artık ger sayım başladı. Kimler Geldi Kimler Geçti yarın yani 9 Mayıs perşembe günü yayınlanacak. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 1. sezonu toplam 7 bölümden oluşuyor. Avukat Leyla’nın eski ilişkileri ve sevgilileri ile yaşadığı olayları ilginç bir dille anlatıyor. Dizinin senaristi ise çok tanıdık, kalemi güçlü olan biri Ece Yörenç. Peki Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu ne, ne anlatıyor, Kimler Geldi Kimler Geçti kitap uyarlaması mı?

Bilindiği üzere son zamanlarda ekranlardaki bir çok dizi kitap uyarlaması ya da başka bir dizinin Türkiye uyarlaması. Bu nedenle birçok seyirci de Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi uyarlam mı sorusuna yanıt arıyor. Hemen söyleyelim Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi orijinal bir senaryo, Ece Yörenç’in kaleminden çıktı. 

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu

30 yaşındaki Avukat Leyla ve aynı hukuk bürosunda çalıştığı arkadaşlarının hayatına odaklanılan Kimler Geldi Kimler Geçti’de, bazen ‘bench’de, bazen ‘ghost’ta, bazen ‘ilişki’de, çoğunlukla da ‘ilişme’de çektikleri modern zaman sancıları konu ediliyor. Başarılı bir avukat olan Leyla Taylan, ihanetle biten ilk aşkının acısından uzun süre kurtulamaz. Artık bu duruma bir son vermek isteyen Leyla, aradan geçen yılların ardından yeniden flört dünyasına adım atar. Bu sırada arkadaşı olan yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılık acısından kurtulup, yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Leyla’nın karşısında 15 yıl içerisinde üç kez evlenip boşanan bir ilişki katili olan Cem Murathan vardır. Leyla, müvekkilini narsist adama karşı en ateşli şekilde savunurken, o ateşle ortalık doz duman olur.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi oyuncu kadrosu

Serenay Sarıkaya – Leyla Taylan

Metin Akdülger – Ömer

Boran Kuzum – Feyyaz

Zeynep Tuğçe Bayat – Beliz

Bade İşçil – Tuba

Hakan Kurtaş – Cem

Ahmet Rıfat Sungar – Sarp

Gülcan Arslan – Defne

Sümeyra Koç – Nil

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Netflix üzerinden izleyicisi ile buluşacak. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi, 9 Mayıs 2024 tarihinde Netflix kütüphanesine eklenecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.