Adana Demirspor, kötü seriyi Bodrum maçı ile bozmak istiyor!

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, en son kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor’a 2-0 yenilerek haftayı kötü kapattı. 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen mavi lacivertliler, bu hafta karşılaşacağı Bodrum’u yenerek kötü seriyi sonlandırmayı hedefliyor.

Adana Demirspor, kötü seriyi Bodrum maçı ile bozmak istiyor!
Yayınlama: 23.09.2024
Düzenleme: 23.09.2024 12:30
A+
A-

Adana Demirspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0’lık skorla yenildi. Ligin ikinci haftasında kendi sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mavi lacivertliler üçüncü haftada Kasımpaşa ile 2-2’lik skorla berabere kalarak 1 puan aldı. Adana’da ağırladığı ligin dördüncü haftasında Galatasaray’a 5-1’lik skorla boyun eğen Adana Demirspor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Antalyaspor karşısında da 2-1’lik skorla mağlup olan Adana Demirspor, evinde ağırladığı Alanyaspor karşısında varlık gösteremedi; 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Adana Demirspor, Süper Lig’deki 6 maçta hiç galibiyet elde edemedi, 1 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Oynağı maçlarda 5 gol atan mavi lacivertliler, kendi kalesinde 14 gol gördü. Adana Demirspor 1 puanla ligin en dibine 19’ncu sıraya demir attı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis de her maçta yaşanan hayal kırıklıkları için “Bir an önce toparlanmalıyız” çağrısı yaptı. Futbolcuların ellerinden geleni yaptığını ileri süren Valkanis, kötü gidişi bitirmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: ZİYA İPEK/ÖZEL HABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.