Categories: Yaşam

Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Ne kadar mal varlığı var?

Sanat dünyasında yıllarca üstlendiği rollerle tanınan ve son zamanlarda politik arenaya adım atan Erdal Beşikçioğlu, CHP Etimesgut için belediye başkanlığına aday gösterildi. Kendi sosyal medya platformları üzerinden yaptığı bir açıklamayla, “Halkımıza açık ve şeffaf olmak gerekir. Sahip olduğum tüm mal varlığı, Devlet Tiyatroları’ndaki görevim, Tatbikat Sahnesi’nde verdiğim yılların emeği ve ekranlardaki performanslarım sayesinde kazanılmıştır” ifadelerini kullandı ve varlıklarını detaylandırdı. Erdal Beşikçioğlu kimdir, ne iş yapar?

Erdal Beşikçioğlu’nun mal varlığını, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Güven Mahallesi’nde bir mesken, İstanbul Zeytinburnu’nda iki katlı bir ofis, İzmir’in Çeşme, Konak ve Urla ilçelerinde üç ayrı konut ve 2020 model bir Compass Jeep ile 2016 model bir A4 Audi otomobil olduğunu ifade etti.

Erdal Beşikçioğlu kimdir, ne iş yapar?

Erdal Beşikçioğlu, sahne sanatları ve ekranların renkli yüzü olarak bilinen, yönetmenlik de yapan bir sanatçıdır. Ankara’nın soğuk bir kış gününde, 1970’in ilk günlerinde dünyaya gelmiş, kökleri Karadeniz’in derinliklerine ve Arnavutluk’un zengin kültürüne dayanan bir ailenin çocuğu olarak yetişmiştir.

İzmir’in saygın eğitim kurumlarından biri olan Özel Türk Koleji’ni ve ardından Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’ni bitirmiş, sanat yolculuğuna Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda aldığı eğitimle devam etmiştir.

Tiyatro perdesini aralayarak sanat hayatına adım atan Beşikçioğlu, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda yöneticilik yapmış ve 2015’te emekliye ayrılmıştır. “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” ve “46 Yok Olan” gibi sevilen dizilerle televizyon dünyasında da adından söz ettiren Beşikçioğlu, “Barda”, “Vali” ve “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” filmleriyle beyaz perdede de iz bırakmıştır.

Sanatın yanı sıra sosyal sorumluluk ve siyasete de el atan Beşikçioğlu, 2024 yerel seçimlerinde CHP tarafından Etimesgut Belediye Başkanlığı için aday gösterilmiştir. Ailesi ve sanatı kadar spora da yakın bir isim olan Beşikçioğlu, Gençlerbirliği’nin duayen başkanı İlhan Cavcav’ın yeğeni olup, Elvin Beşikçioğlu ile evli ve iki çocuk babasıdır.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

11 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

15 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

20 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

30 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

37 dakika ago

Benfica vs. Atletico Madrid maçı şifresiz canlı yayın izleme linki

Benfica ve Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri ve…

42 dakika ago