Categories: Ekonomi

Batı Ege GYO-BEGYO halka arz kaç lot verdi?

Batı Ege GYO-BEGYO halka arz talep toplama süreci tamamlandı. 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde halka arz talep toplama sürecini tamamlayan Batı Ege GYO için şimdi gözler halka arz sonuçlarında. Batı Ege halka arzına katılan BEGYO hissesine sahip yatırımcılar BEGYO kaç lot verdi? sorunun yanıtını merak ediyor. Zira halka arzda bir yatırımcıya düşen lot sayısı aynı zamanda kazancın da belirleyicisi. Bugün (2 Aralık) itibariyle BEGYO halka arz kaç lot verdi? sorusunun yanıtı henüz net değil. BEGYO kaç lot verdi, BEGYO kişi başı kaç lot düştü? sorularının yanıtları Batı Ege GYO halka arz sonuçlarının resmi olarak açıklanmasıyla belli olacak. BEGYO kaç lot verdi? sorusunun yanıtı resmileşir resmileşmez Referantürk sayfasında olacak. 

BEGYO yatırımcı başına kaç lot düşer? sorunun tahmini yanıtını hesapladık

Halka arz bir matemat işi. Her ne kadar BEGYO halka arz sonuçları resmi olarak açıklanmış olmasa da Batı Ege GYO halka arza ilişkin elimizdeki verilerden BEGYO kaç lot verir? sorusunun tahmini bir hesaplamasını yapabiliriz. 

Batı Ege GYO halka arzında bireysel yatırımcılara ayrılan lot sayısı 203 milyon lot oldu. BEGYO halka arza yaklaşım 3 milyon kişinin katılması halinde BEGYO kişi başı düşen lot sayısının 65-70 olması beklenebilir. 

Önemli bir uyarı!

Ancak bir noktanın altını önemle çizmek isteriz. Halka arzda hangi yatırımcıya kaç lot hisse düştüğünün kesin hesabı ancak halka arz sonuçlarının açıklanmasıyle belli olur. Bu kural Batı Ege GYO halka arzı için de geçerli. Bu nedenle BEGYO 65-70 lot verir hesabı bir tahmin olup, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiyesi değildir.

 

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

27 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

35 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

48 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago