Garanti BBVA Emeklilik’ten fon yönetiminde devrim

Garanti BBVA Emeklilik, 6 yılı aşkın süredir müşterilerine sunduğu dijital fon danışmanlığı hizmeti “Otomatik Fon Koçu” ile 60 binden fazla müşterisinin 7 milyar TL’den fazla fonunu yönetiyor. Bu sayede, müşteriler piyasa koşullarını takip etmeden ve herhangi bir işlem yapmadan birikimlerini otomatik olarak yönetebiliyor.

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“BES’in akıllı bir yatırım olmasının ana sebeplerinden biri, birikimlerin fonlarda değerleniyor olması. Garanti BBVA Emeklilik olarak katılımcılarımızın ‘fon’ konusundaki tüm ihtiyaçlarını karşılamayı ve fonlarını iyi yöneterek birikimlerini artırmalarını hedefliyoruz. Müşterilerimizin birikimlerini değişen piyasa dinamikleri doğrultusunda Otomatik Fon Koçu ile aktif bir şekilde yönetiyoruz. Böylece müşterilerimizin gelişmeleri takip edip herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan birikimleri otomatik yönetiliyor.”

Otomatik Fon Koçu’nun talep gördüğünü ve şu anda 60 binden fazla müşterinin 7 milyar TL’den fazla fonunu yönettiğini belirten Göçer, son 1 yıl içerisinde bu müşterilere %89’u bulan enflasyon üzerinde bir getiri sağladıklarını da vurguladı.*

Göçer, tüm müşterilerine birikimlerine ait fonları portföy uzmanlarının yönetimine bırakmalarını önererek, bu sayede hızla değişen piyasa koşullarına zaman kaybetmeden uyum sağlayabileceklerini ifade etti.

“Otomatik Fon Koçu” ile Garanti BBVA Emeklilik, BES katılımcılarının birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine ve enflasyona karşı korunmalarına yardımcı oluyor.

Eğer siz de BES katılımcısıysanız ve fonlarınızı nasıl yöneteceğinizi bilmiyorsanız, Garanti BBVA Emeklilik’in “Otomatik Fon Koçu” hizmetine göz atabilirsiniz.

Kaynak: ASLIHAN EKER/ÖZEL HABER

Aslıhan Eker

Recent Posts

Kuruluş Osman 166.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Kuruluş Osman hayranları 166. bölüm fragmanını merakla bekliyor. 9 Ekim’de yayınlanacak yeni bölüm fragmanını izleme…

2 dakika ago

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

13 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

16 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

22 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

32 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

39 dakika ago