Categories: Yaşam

Tayyar çiftinin şirketine atanan kayyım Bünyamin Ergün intihar etti! Geride bıraktığı not kahretti

Sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün’ün trajik intiharı, toplumu derinden sarsan bir notla gün yüzüne çıktı. ”Çok fazla kötülük var!”

Ergün’ün intiharı, Engin ve Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından başlayan ve Tayyar ve Özlem Öz çiftinin malvarlıklarına el konulmasıyla devam eden fenomenler soruşturmasının bir parçası olarak kaydedildi. Ergün’ün arkasında bıraktığı not, “Ne yaptıysam kendime yaptım” ifadesiyle son buldu.

9. Kattan Atladı!

Sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün, Başakşehir’deki evinin 9. katından düşerek hayatını kaybetti. Arkasında bıraktığı not, “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım” sözleriyle,  geride soru işaretleri bıraktı.

Soruşturma sürecinde yaşananlar ve üzerindeki baskı, Ergün’ü bu son adımı atmaya iten sebepler arasında gösteriliyor. Ergün’ün intiharı, fenomenler soruşturmasının bir parçası olarak kaydedildi. Ancak, bu olayın detayları hala belirsizliğini koruyor.

Özlem Öz ve Tayyar Öz kimdir?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989’da dünyaya gözlerini açtı. Hemşirelik eğitimini Marmara Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, Op. Dr. Tayyar T. Öz ile evlendi ve üç kız çocuğu annesi oldu. Şu anda dördüncü çocuğunu bekleyen Özlem Lina Öz, 2021 yılında sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaştı ve şu an itibarıyla 2.5 milyon takipçisi bulunuyor. Dilan Polat’ı taklit ettiği iddialarıyla gündem olmuştu.

Dr. Tayyar Taylan Öz ise 1987’de Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini köyünde tamamlayıp, liseyi Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi’nde bitirdi.

Ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı ve TUS sınavında başarılı olarak İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimine hak kazandı. Uzmanlık unvanını aldıktan sonra mecburi hizmetini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde yerine getirdi.

Öz çifti ne ile suçlanıyorlar?

Sosyal medya üzerinde etkinlik gösteren ve e-ticaret alanında faaliyetlerde bulunan Özlem Öz ile Tayyar Öz çifti hakkında, Mali Suçlarla Mücadele birimine yapılan çeşitli tarihlerdeki ihbarlar neticesinde yürütülen incelemeler sonucu, 24 Kasım 2023’te “resmi evrakta tahrifat”, “suç işlemek amacıyla teşekkül oluşturma”, “mal varlığı değerlerini meşru olmayan yollarla saklama” ve “vergi düzenlemelerine aykırılık” iddialarıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma açtığı belirlendi.

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

6 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

9 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

14 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

24 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

31 dakika ago

Benfica vs. Atletico Madrid maçı şifresiz canlı yayın izleme linki

Benfica ve Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri ve…

36 dakika ago