Categories: Yaşam

Mali, Survivor’da hırsızlık yapan Poyraz’a verdi veriştirdi: Hırsız damat istemem!

Survivor All Star yarışmacısı Poyraz, yakın zamanda bir Dominik ailesinin yaşam alanına izinsiz girerek mal varlıklarını almakla suçlandı. Bu durumdan, Acun Ilıcalı’nın müdahalesiyle kurtuldu. Poyraz’ın bu hareketi, kız arkadaşı Yasmin Erbil’in ünlü babası Mehmet Ali Erbil tarafından hızla eleştirildi. Peki Poyraz’ın hırsızlık olayı ne? İşte çok konuşulan o ayrıntı…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Muhabir Online ile yaptığı röportajda, Survivor yarışmacısı Poyraz’ın hırsızlık iddiaları hakkında konuştu: “Survivor’ı izlemiyorum, ancak magazin haberleriyle durumu takip ediyorum. Poyraz’ın böyle bir eyleme kalkışacağını tahmin etmezdim. Robert Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi gibi köklü eğitim kurumlarından mezun birinin, bir yarışma programında bu tür bir davranış sergilemesi düşündürücü.

Ancak bu olayın gerçek olmadığını, bir senaryo ürünü olduğunu düşünüyorum. Poyraz ile şahsen tanışmadığım için ona karşı herhangi bir ön yargım bulunmuyor. Kızımın özel hayatına ve tercihlerine saygı gösteriyorum ve hırsızlıkla anılmak istemeyeceğim bir damat profili çizmiyor.”

Mehmet Ali Erbil tarafından eleştirilen hırsızlık olayı ne?

Survivor All Star yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Poyraz, son günlerde bir Dominik vatandaşının evine izinsiz giriş yaparak yiyecek çalma suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, yaşanan bu beklenmedik durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve “Hayatımda böyle bir durumla karşılaşmadım, gerçekten şaşkınım. Poyraz, kamptan ayrılarak medeniyetin olduğu bir bölgeye gidip, güvenlikli bir evden yiyecekleri çuvala doldurarak götürdü. Normalde bu tür bir durumda polis müdahale ederdi, ancak biz olaya müdahale ettik” şeklinde konuştu.

Poyraz’a disiplin cezası!

Acun Ilıcalı, Poyraz’a yönelik disiplin kararını açıklarken, “Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir yaptırım uygulayacağız. Bu davranışın affedilir bir yanı yok. Eğer bu işte yalnızsan, gelecek 15 ödül oyunundan mahrum kalacaksın. Ancak itirafçılar çıkarsa, ‘Ben de içindeyim’ diyen olursa, cezanda hafifleme olacak.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

1 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

5 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

10 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

20 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

27 dakika ago

Benfica vs. Atletico Madrid maçı şifresiz canlı yayın izleme linki

Benfica ve Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri ve…

32 dakika ago