Categories: Ekonomi

Kuzey Boru-KBORU halka arzT1-T2 kullanılabilir mi, teminat gösterme var mı?

Kuzey Boru-KBORU halka arzı yatırımcılarını heyecanlandırdı. 7-8 Aralık tarihlerinde halka arz olacak 3 şirketten biri olan Kuzey Boru halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanımına ilişkin kararları merak ediyor. Biz de siz halka arz yatırımcıları için KBORU T1-T2 kullanılabilir mi, KBORU halka arz teminat gösterme/blokaj var mı? sorularının yanıtlarını Kuzey Boru halka arz izahnamesinden bularak yanıtladık. Her halka arz sürecinin kendine has kuralları vardır. Bu kurallar halka arz talep toplamaya katılmak ve KBORU hissesi almak isteyen yatırımcıların yapacağı işlemleri doğrudan etkiler. Bu nedenle KBORU halka arz hissesi nasıl alınır, KBORU halka arz T1-T2 kullanılabilir mi, Kuzey Boru halka arz teminat gösterme var mı, Kuzey Boru halka arz blokaj var mı? sorularının yanıtlarını siz kolaylıkla KBORU halka arza katılın diye tek tek yanıtladık. 

KBORU halka arz T1-T2 var mı?

Kuzey Boru halka arzında T1-T2 bakiye kullanılabilecek. KBORU halka arz hissesi almak isteyenler henüz nakte dönmemiş T1-T2 bakiyesindeki kaynaklarını Kuzye Boru halka arz hissesi almak için kullanabilirler. KBORU halka arzında teminat ve fon blokaj / hisse blokaj yöntemleri uygulanmayacak. 

Kuzey Boru-KBORU halka arza nasıl katılırım, KBORU halka arz hissesi nasıl alınır?

Kuzey Boru-KBORU halka arzına katılmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey bir borsa hesabı açtırmak. Eğer bir banka yada aracı kurumda halihazırda kullandığınız bir borsa hesabınız varsa 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde saat 10.30 ile 13.00 arası müşterisi olduğunuz banka veya aracı kurumun ekranlarından halka arza katılabilirsiniz. 

Kuzey Boru halka arz hissesi alımı aracı kurum yada bankanızın online sayfasından ‘hisse senedi alım‘ ekranından yapılacak. KBORU halka arz hisse senedi alımları ‘halka arz‘ sekmesinde olmayacak. Kuzey Boru halka arz hissesi almak için aracı kurum yada bankanızın online şubesinden yada cep şubesinden YATIRIM-HİSSE SENEDİ İŞLEMLERİ>HİSSE SENEDİ AL-SAT ekranına girmelisiniz. Ardından karşınıza çıkan listeden KBORU.HE yada KBORU.H hissesini seçip, gerekli işlem adımlarını tamamlayarak KBORU halka arz hissesi alımı yapabilirsiniz. KBORU halka arz kaç lot girmeliyim? KBORU halka arz fazla yada az lot girirsem ne olur? sorularının yanıtlarını merak ediyorsanız. Aşağıdaki ilgili haberimizi tıklayan KBORU kaç lot verir? sorusunun yanıtını okuyabilirsiniz.

 

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 dakika ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

30 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

39 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

52 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago