Categories: Gündem

Gonca Vuslateri kimden hamile kaldı, sevgilisi kim? Gonca Vuslateri evlendi mi

Şimdilerde “Zaferin Rengi” filmiyle gündem olan sempatik oyuncu Gonca Vuslateri 37 yaşında hamile olduğunu duyurmuştu şimdi ise bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Gonca Vuslateri ve sır gibi sakladığı sevgilisinin bir kızı olacak. Bu haberin ardından birçok kişi Gonca Vuslateri evli mi, eşi kim sorularına yanıt aradı. Şu anda bekar olan Gonca Vuslateri 2015 yılında Edip Burak Erdoğan ile evlendi. 3. yılda boşandılar. Gonca Vuslateri’nin bebeği 7 aylık sevgilisinden oldu.

Birçok okuyucu ise Gonca Vuslateri evlendi mi ilk eşi kimdi sorularına yanıt arıyor. 37 yaşındaki Gonca Vuslateri bir dönem evlendi. Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında evlendi 2018 yılında boşandı. Şarkıcı Hakan Altun ile bir dönem olaylı bir aşk yaşamıştı. 

Sosyal medya hesbından bir açıklama yapan ünlü isim, “Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten… Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor” demişti.

Mükemmel bir sevgilim var

Vuslateri, ismini şimdilik açıklamadığı sevgilisi hakkında da “Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda ‘bu adam’ dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı, ne isterse o. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta-börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için. Fakat hava soğuk, ısınınca bir düğün yaparım” ifadelerini kullanmıştı.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

27 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

36 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

49 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago