Categories: Yaşam

Ebru Gündeş’ten yeni eşe yeni ev! Ebru Gündeş eşi ile aşk yuvasına kavuştu

Türk sanat dünyasının en özel seslerinden biri olan Ebru Gündeş özel hayatı ile gündem olmayı sürdürüyor. Son yıllarda ilişkileri ile magazin gündeminde yer alan Ebru Gündeş, 1990 yılında ilk kez Hamdi Vardar ile nikah masasına oturdu. Ancak bu evlilik uzun soluklu olmadı ve çift üç yıl içinde ayrıldı.

49 yaşındaki ünlü şarkıcı, 2002 yılında ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Gündeş’in bu seferki eşi Ömer Durak’tı oldu. Fakat bu evlilik de kısa süreli oldu ve evlilik bir yıl sonra bitti.

Olaylı boşanma

Ebru Gündeş’,n bir sonraki evliliği ise 2010 yılında Reza Zarrab ile oldu. Çiftin bu evlilikten Alara isminde bir kızları var. Ancak geçen zamana rağmen Ebru Gündeş ve Reza Zarrab 2021 yılında tartışmalı bir şekilde ayrılmışlardı.

Yaş farkı çok konuşuldu

Ebru Gündeş’in bu üç evlilik macerasının ardından son olarak ise 2023’ün sonlarında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye başladığı haberleri çıkmıştı. Haberlerde dikkat çekilen detay ise çiftin arasındaki yaş farkı olmuştu.

Murat Özdemir’in iki yıl önce arkadaş çevresinde tanıştığı Ebru Gündeş’e aşık olmuştuğu iddia edildi. O zamanlar Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir, boşanır boşanmaz Ebru Gündeş ile birlikte olmaya başladığı konuşuldu.

Son yaşanan gelişmelerin ardından ise Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir, sürpriz bir şekilde ilişkilerini Dubai’de kıydıkları nikahla taçlandırdı. Çiftin nikahını, Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan yapmıştı. Ebru Gündeş’in şahitliğini Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir’in şahitliğini ise Okan Küfeci üstlenmişti.

Eski eş sessizliğini bozdu

Murat Osman Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı ise Temmuz 2023’te ayrıldığı eşinin kendisini Ebru Gündeş’le aldattığı iddialarının ardından sessizliğini bozdu. “Ey Rabbim yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” diyen 2002 Best Model Güzeli ve bir çocuk annesi, Posta’ya konuştu. “Evliliğiniz sırasında eşiniz sizi Ebru Gündeş ile aldattı mı?” sorusuna “Bu ilk ve son açıklamam. Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını ve yaşatılanı yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun” cevabını verdi.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

25 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

33 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

47 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago