Categories: Ekonomi

3 halka arz için bugün son gün! (1 Aralık 2023)

Bugün 3 şirketin halka arzında son gün! 1 Aralık 2023 Cuma halka arz takvimine göre bugün Çates Elektrik-CATES, Batı Ege GYO-BEGYO ve Şeker Yatırım-SKYMD halka arz talep toplamada ikinci ve son gün. Halka arz talep toplama süreçleri bugün sona erecek CATES, BEGYO ve SKYMD halka arzları hakkıda bilmeniz gereken her şey sizin için burada. 

CATES halka arz hakkında en çok merak edilen soruların yanıtları

Çates Eletrik halka arzı 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde talep toplama süreciyle başlayacak. Çates Elektrik CATES koduyla işlem görecek. Çates Elektrik halka raz fiyatı hisse başına 57,15 TL olacak. Çates Elektrik halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Çates Elektrik halka arzında teminat gösterme ve blokaj uygulanabilecek.CATES halka arza katılmak için hisse senedi emirlerinin 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00 arasında girilmesi gerekecek. CATES halka arz kaç lot verir? sorusunun yanıtı ise tahmini 11-12 lot olarak hesaplandı. 

SKYMD halka arz hakkında en çok merak edilen soruların yanıtları

Şeker Yatırım halka arzı 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde talep toplama süreciyle başlayacak. Şeker Yatırım SKYMD koduyla işlem görecek. Şeker Yatırım halka arz fiyatı hisse başına 7 TL olacak. Şeker Yatırım halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek. Şeker Yatırım halka arzında teminat gösterme ve blokaj yöntemleri uygulanmayacak. SKYMD halka arza katılmak için hisse senedi emirlerinin 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde sabah saat 10.30 ile öğlen saat 13.00 arasında girilmesi gerekecek. SKYMD  halka arz kaç lot verir? sorusunun yanıtı ise tahmini 17-18 lot olarak hesaplandı. 

BEGYO halka arz hakkında en çok merak edilen soruların yanıtları

Batı Ege GYO halka arzı 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde talep toplama süreciyle başlayacak. Batı Ege GYO BEGYO koduyla işlem görecek. Batı Ege GYO halka arz fiyatı hisse başına 3 TL olacak. Batı Ege GYO halka arzda T1-T2 bakiye  kullanılamayacak.  Batı Ege GYO halka arzında teminat gösterme ve blokaj uygulanabilecek. BEGYO halka arza katılmak için hisse senedi emirlerinin 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00 arasında girilmesi gerekecek. BEGYO halka arz kaç lot verir? sorusunun yanıtı ise tahmini 65-70 lot olarak hesaplandı. 

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 dakika ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

30 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

38 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

52 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago