Categories: Gündem

Nuri Alço çocuğu var mı? Nuri Alço kızı ya da oğlu var mı? Bilinmeyen evliliği meğer…

Yeşilçam’ın hem kötü hem de sempatik oyuncusu Nuri Alço’dan gelen son haberler sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi. Son zamanlarda sık sık ünlü cenazelerinde gördüğümüz vefası ile her zaman alkış alan sevilen oyuncu Nuri Alço, bayram için gittiği memleketli Eskişehir’de fenalaştı ve hemen eşi tarafınfan hastaneye kaldırıldı. Beyninde pıhtı attığı ortaya çıkan Nuri Alço yoğun bakıma alındı. 72 yaşındaki Nuri Alço’nun ölüm tehlikesi olmadığı da gelen bilgiler arasında. Bu üzücü gelişme sonrası Nuri Alço’nun hayatı özellikle de eşleri merak konusu oldu. 

Eski mankenlerden de olan Nuri Alço birçok isimler aşk yaşadı, bilinen 3 evliliği vardır. Sevinç Gülle ile bir dönem evli olan Nuri Alço, 10 yıl herkesten habersiz sanatçı Fulden Uras’ın anneannesi ile evli kalmıştı. Son evliliğini ise kendisinden33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile yaptı. Nuri Alço’nun hiç çocuğu olmadı. 

Nuri Alço çocuğu var mı?

Çocuk sahibi olmadığı için yaşadığı pişmanlıktan bahseden Alço, “Evlat edinmeyi düşünmüştüm, olsun isterdim. Çocuğu genç yaşta yapmak çok güzel. Keşke o zaman aklımda olsaydı bu tür şeyler.

Nuri Alço kimdir?

Nuri Alço 26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Baba tarafı Pomak asıllı Bulgaristan göçmenidir. Dedesi Kırkpınar pehlivanı Kel Aliço’dur.

Askerlikten sonra Eskişehir’deki Altay Spor Kulübünde ve Ordu Millî Takımında profesyonel olarak voleybol oynadı. Sonra kısa bir süre bankacılık ve Pfizer ilaç şirketinin ilaç mümessilliği ile şirket temsilciliğini yaptı. Ardından çevresinin yönlendirmesi üzerine 26 yaşında Günaydın ve Saklambaç gazetelerinde mankenlik de yapmaya başladı. 1974 yılında Okan Uysaler’in kendisine rol vermesiyle Yeşilçam’a geçti. Daha sonraki süreçte Türker İnanoğlu’nun tavsiyesiyle ‘Yakışıklı Kötü Adam’ rollerine geçti. Yeşilçam’da genellikle tecavüzcü ve kötü adam rollerini oynamıştır. 80’li yılların erotik simgelerinden Ahu Tuğba ile bazı filmlerde rol almıştır. Benzemez Kimse Sana programının ikinci sezonunda yarışmıştır. Günümüzde de sinemacılık kariyerine devam etmektedir.

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Ferman Toprak aslen nereli yaşı kaç? Ferman Toprak eşi kim, kiminle evli?

Fantazi müziğin  ve gece aleminin sevilen, eğlenceli isimlerinden birisi olan Ferman Toprak bugün magazin programı…

7 dakika ago

Küresel piyasalar güne nasıl başladı?

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin ardından yumuşak iniş yapılabileceğini yönelik beklentilerin artmasına karşın Orta Doğu'da…

20 dakika ago

Yamanyılmaz: 8 ayda 98 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz, 2024…

24 dakika ago

Teknofest Adana saat kaçta açılıyor? 3 Ekim Teknofest Adana etkinlik takvimi

Adana'daki teknoloji tutkunlarının merakla beklediği TEKNOFEST başladı, kapılarını 2 Ekim'de açtı. Birçok vatandaş Teknofest Adana…

32 dakika ago

Gaziantep’te can pazarı! TIR işçi servisine çarptı! Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te kavşakta dönüş yapmak isterken kontrolden çıkan tır, işçi servisi ile otomobile çarparak durabildi. Feci…

41 dakika ago

Adana’da cuma namazı saat kaçta? 4 Ekim 2024 Adana cuma namazı saati

Adana'da cuma namazı saat kaçta? Cuma namazına katılmak isteyen Adanalılar için 4 Ekim 2024 tarihli…

57 dakika ago