Categories: Yaşam

Nur Viral’e sorulan soruya tepkisini gizleyemedi! Yusuf Kavaklı daha fazla kendini tutamadı

Beyaz TV’nin sevilen programı Hayatta Her Şey Var yine gündemde. Canlı yayınlanan programda ilginç olaylar yine sosyal medyanın diline dolandı.

Beyaz Tv’de Nur Viral’in sunduğu ‘Hayatta Her Şey Var’ programı, canlı yayında yaşanan ilginç olaylarla gündemi sallıyor.

Emekli müftü Yusuf Kavaklı’ya gelen bir soru, canlı yayında büyük bir tartışma yarattı. Nur Viral’in sunduğu ‘Hayatta Her Şey Var’ programının son bölümü, izleyicileri hayrete düşürdü. Viral’in özel hayatla alakalı sorduğu soruya Yusuf Kavaklı sinirlendi.

Nur Viral sorusunu sormaktan vazgeçmeyince Kavaklı ‘Yataktaki görevin ayrı yatağın dışındaki görevin ayrı. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki ‘Bir erkek hanımını yatağa davet eder kadın yatağa gelmezse arşta ne kadar melek varsa hepsi ona lanet eder’ diyor.

Erkek de bundan muaf mı? Erkeğin arzusu var da kadının arzusu yok mu? Erkeğin gereksinimi var da kadının gereksinimi yok mu? Böyle mi bakacağız’ diye sordu. Nur Viral ‘Ama bu günah değil dimi?’ ’ diye tekrar etti. Kavaklı ‘Günah değil ama arkanı dönüp yatman vebaldir.’ dedi.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

22 saniye ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

29 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

37 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

51 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago