Categories: Gündem

Murat Ünalmış kiminle evlendi, eşi Nutiye Akar kimdir, aslen nereli?

Bir Zamanlar Çukurova, Gülcemal gibi dizilerde oynayan başarılı oyuncu Murat Ünalmış muradına erdi ve Bulgar sevgilisi Nutiye Akar ile evlendi. Aile arasında olan düğüne çiftin yakınları da katıldı. Bu güzel gelişmenin ardından Murat Ünalmış’ın eşi Nutiye Akar da merak edildi. Uzun süredir sevgili olan çift dün akşam nikah kıydı. 42 yaşında olan Murat Ünalmış daha önce de Birce Akalay ile evlenmişti, fakat bu evlilik sadece 1 yıl sürmüştü. Peki Murat Ünalmış’ın Bulgar asıllı eşi Nutiye Akar kimdir, kaç yaşında? 

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, sessiz sedasız dünyaevine girdi. 42 yaşındaki Ünalmış, bir süredir aşk yaşadığı Bulgar kökenli sevgilisi Nutiye Akar (Albena Ilıeva) ile evlendi.

Ünalmış ile Akar’ın İstanbul’da gerçekleşen düğün törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.  Mutluluğa “Evet” diyen ikilinin nikah töreninden fotoğraflar ise sosyal medyada paylaşıldı.

Murat Ünalmış kimdir?

23 Nisan 1981 Kayseri de doğdu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, “Üç Kadın” dizilerinde ve “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York’ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynamıştır.

2016-2017 yılları arasında  Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynamıştır. Son olarak, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynamıştır.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

9 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

13 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

18 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

28 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

35 dakika ago

Benfica vs. Atletico Madrid maçı şifresiz canlı yayın izleme linki

Benfica ve Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri ve…

40 dakika ago