Categories: Yaşam

Mücahid Cihan Han kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapar, hangi tarikattan?

Sosyal medyada Mücahid Cihan Han rüzgarı esiyor. Her yaptığı, her söylediği olay olan ve sosyal medyada fanları kadar çok sayıda kişinin tepkisini çeken bir isim Mücahit Cihan Han. En son ‘Geniş kalça güzel ahlaka işarettir’ diyen Mücahit Cihan Han, açıklamaları sonrası günün en çok aranan kişisi oldu. İnternette Mücahit Cihan Han’ın açıklamalarına rastlayanlar Mücahit Cihan Han kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, hangi tarikattan sorularının yanıtlarını merak ediyor. Biz de hakkında kısıtlı bilgi bulunan Mücahit Cihan Han hakkındaki tüm detayları sizler için derledik. 

Mücahit Cihan Han kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Mücahit Cihan Han, kendini ‘metafizik uzmanı’ olarak tanıtan bir sosyal medya figürüdür. Mücahit Cihan Han aslen Yozgatlıdır. 1995 doğumlu olan Mücahit Cihan Han, 28 yaşındadır. 

Mücahit Cihan Han ne iş yapar, hargi tarikattan?

Mücahit Cihan Han hakkındaki bilgiler oldukça kısıtlı. Mücahit Cihan Han ne iş yapar? sorusunun tek yanıtı kendi videolarında aktardığı üzere ‘metafizik uzmanı.’ Ancak Mücahit Cihan Han’ın eğitim durumu vb. konularda yeterli bilgi yok. Bu ünvan sadece kendisinin aktardığı bir bilgi. Öte yandan, videolarında yaptığı açıklamalar ve mantık dışı çıkarsamalar nedeniyle çoğu kişi tarafından ‘metafizik uzmanı’ olması bir alay konusuna dönüşmüş durumda. Mücahit Cihan Han hangi tarikattan? sorusunun yanıtı ise iddialara göre Nakşibendi. İddialar Mücahit Cihan Han’ın Nakşibendi tarikatı mensubu olduğu yönünde. Mücahit Cihan Han aynı zamanda Ehlisünnet TV’nin kurucusudur.

Mücahit Cihan Han’ı sosyal medyada günün konusu yapan son açıklamaları

Mücahit Cihan Han en son sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda söyledikleriyle yeniden gündemde. Sosyal medyada viral olan videoda Mücahit Cihan Han’ın açıklamaları sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’yi alındı. İşte o açıklamalar…

‘Göğsünde ve omzunda kıl olanlar şehvetlidir’

“İnsanların vücutsal, bedensel özelliklerine göre karakterleri nasıl olur onu inşallah anlatacağız. Göğsü çıkkın olan fena huyludur. Göğsü dar olan gece gündüz gam ehlidir. Göğsü geniş olan daima şen şatırdır. Göğsünde ve omuzunda kıl olan kimse çok şehvetlidir.

Kadının göğsü orta büyüklükteyse…

Kadında göğsü büyükse süt azdır, kadında küçük göğüs ise çok süt olduğuna işaret eder. Kadında orta yani ne çok büyük ne çok küçük göğüs kocasına sadık olmayı, muhabbet edici olmayı işaret eder.

Geniş kalça güzel ahlaka, yassı olan sefalete düşkündür

Kalçanın yassı olması sefahate düşkün olmayı işaret eder. Kalçanın geniş olması ahlakın güzelliğine işaret eder. Tombul olması çok kuvvetli ve metanetli olduğuna işaret eder. Kalçası kıllı olan şehvetliliğine, karnı küçük olan zarif bir kimsedir.
Kasıklarında az kılan olan sert ve katı bir kimsedir.

Cinsel organı küçük olan erkek…

Erkeğin cinsel organı küçükse doğru yolda ilerleyeceğine işaret eder.  Demek ki bak böyle bir derdin varsa ‘Bana en azından böyle bir müjde var, ben doğru yolda gidicilerdenmişim’ dersin. Büyük cinsel organ sahibinin pek levm edici ve zemmedici bir kimse olduğuna işaret ederi. Uzun cinsel organ sahibinin ahmak olduğuna işaret eder.”

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

ENAG eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) eylül ayı enflasyon verilerini paylaştı. ENAG Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) eylül…

50 saniye ago

Ferman Toprak aslen nereli yaşı kaç? Ferman Toprak eşi kim, kiminle evli?

Fantazi müziğin  ve gece aleminin sevilen, eğlenceli isimlerinden birisi olan Ferman Toprak bugün magazin programı…

10 dakika ago

Küresel piyasalar güne nasıl başladı?

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin ardından yumuşak iniş yapılabileceğini yönelik beklentilerin artmasına karşın Orta Doğu'da…

23 dakika ago

Yamanyılmaz: 8 ayda 98 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz, 2024…

27 dakika ago

Teknofest Adana saat kaçta açılıyor? 3 Ekim Teknofest Adana etkinlik takvimi

Adana'daki teknoloji tutkunlarının merakla beklediği TEKNOFEST başladı, kapılarını 2 Ekim'de açtı. Birçok vatandaş Teknofest Adana…

35 dakika ago

Gaziantep’te can pazarı! TIR işçi servisine çarptı! Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te kavşakta dönüş yapmak isterken kontrolden çıkan tır, işçi servisi ile otomobile çarparak durabildi. Feci…

45 dakika ago