Categories: Gündem

Gönüldağı Fidan’ı oynayan kim, gerçek adı ne? Kübra Balcan dizileri hangisi?

TRT 1 ekranlarının bozkır kokan sımsıcacık aile dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu daha katıldı. Bu akşamki bölümde ilk kez seyircinin karşısına çıkan Kübra Balcan Fidan karakterine hayat verecek. Fidan, Hüseyin ile evlenen Adile’nin kızına hayat verecek. Peki Gönül Dağı’ndaki Fidan kimdir, gerçekte kim oynuyor? Kübra Balcan kimdir, yaşı kaç?

Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı bu akşam yepyeni bölümü ile ekranlara gelecek. Her bölümü ile büyük ses getiren aile dizisi Gönül Dağı’na yeni bir karakter daha katıldı. Diziye Adile’nin büyük kızı Fidan karakteri girecek. Gönül Dağı’nda Fidan’a genç oyuncu Kübra Balcan hayat verecek. Peki kimdir Kübra Balcan yaşı kaç, hangi dizilerde rol aldı?

Adile’nin kızı Fidan geliyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizinin yarın akşam ekrana gelecek 134. bölümüne bir oyuncu daha katılıyor. Kübra Balcan, Eskişehir’de çekilen “Gönül Dağı” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kübra Balcan kimdir?

Oyuncu, “Fidan” rolüne hayat verecek ve Adile’nin (Süeda Çil) kızını canlandıracak. Dizinin yeni bölümünde Adile, Hüseyin’le (Erdal Cindoruk) birlikte kızı Fidan’ı rehabilitasyon merkezinden alıp eve getirecek.

Kübra Balcan 27 Mart 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuğa ilk kez 2012 yılında Sudan Bıkmış Balıklar adlı dizide oynayarak başladı. Doğduğun Ev Kaderindir, Hekimoğlu, Camdaki Kız ve Meta Aşk adlı dizilerde de rol aldı.

Gönül Dağı 134.Bölüm Özet

Amcaoğulları, Rıfat’a yardım edebilmek için annesini hapisten çıkaracak deliller aramaya köye giderler. İpucu toplamaya başlayan amcaoğullarının başına neler gelecektir? Rıfat evinde çıkan yangın sonrası kendini suçlarken beklemediği bir haberle yıkılır. Ortalıktan kaybolan Rıfat’ı kim bulacaktır? Seyfettin, Mevsim’i unutabilmek için Hafıza Kuyusu’nun yakınlarına gelir. Mevsim, Seyfettin’i vazgeçirebilecek midir? Adile, Hüseyin’le birlikte kızı Fidan’ı rehabilitasyon merkezinden alıp eve getirir. Fidan, eski sağlığına kavuşabilecek midir?

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Ferman Toprak aslen nereli yaşı kaç? Ferman Toprak eşi kim, kiminle evli?

Fantazi müziğin  ve gece aleminin sevilen, eğlenceli isimlerinden birisi olan Ferman Toprak bugün magazin programı…

9 dakika ago

Küresel piyasalar güne nasıl başladı?

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin ardından yumuşak iniş yapılabileceğini yönelik beklentilerin artmasına karşın Orta Doğu'da…

23 dakika ago

Yamanyılmaz: 8 ayda 98 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) Başkan Yardımcısı Ali Can Yamanyılmaz, 2024…

26 dakika ago

Teknofest Adana saat kaçta açılıyor? 3 Ekim Teknofest Adana etkinlik takvimi

Adana'daki teknoloji tutkunlarının merakla beklediği TEKNOFEST başladı, kapılarını 2 Ekim'de açtı. Birçok vatandaş Teknofest Adana…

34 dakika ago

Gaziantep’te can pazarı! TIR işçi servisine çarptı! Çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te kavşakta dönüş yapmak isterken kontrolden çıkan tır, işçi servisi ile otomobile çarparak durabildi. Feci…

44 dakika ago

Adana’da cuma namazı saat kaçta? 4 Ekim 2024 Adana cuma namazı saati

Adana'da cuma namazı saat kaçta? Cuma namazına katılmak isteyen Adanalılar için 4 Ekim 2024 tarihli…

59 dakika ago