Categories: Gündem

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki yarışına H Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam edecek Fenerbahçe bu akşam (14 Aralık Perşembe) Slovakya ekibi Spartak Trnava ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Konferans Ligi’ndeki H Grubu’nda oynayacağı altıncı maçında rakibi ile gruptan çıkmak için gerekli olan 3 puanı almak için ter dökecek. Konferans Ligi’ndeki zorlu Fenerbahçe-Spartak Trnava mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, Avrupa Konferans Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Konferans Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı;  İngiltere, Almanya, Fransa başta olmak üzere Slovakya kanallarından da canlı yayınlanacak.Fenerbahçe-Spartak Trnava grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek.

EXXEN TV

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını şifresiz veren İngiliz kanalları listesi şunlar; ESPN, TNT Sport, 

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki Spartak Trnava maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 79,99 TL, yıllık fiyatı ise 59,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe-Spartak Trnava UEFA Konferans Ligi H Grubu maçı bugün (14 Aralık 2023 Perşembe ) TSİ ile saat 20.45’te başlayacak. Maç Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı hakemi kim?

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçının hakemi Kuzey Makedonya Futbol Federasyonu’ndan Aleksandar Stravrev olacak. Stravrev’in yardımcılıklarını ise Dejan Kostadinov ve Goce Petreski üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Ivana Projkovska olacak. Zorlu mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Mario Zebec üstlenirken, AVAR’da Ante Culjak görev alacak.

Gruptan lider çıkma şansı sürüyor

H Grubu’nda üç takım son haftaya liderlik umuduyla giriyor.

10 puanla lider Nordsjaelland’ın arkasında 9’ar puanla Ludogorets ve Fenerbahçe bulunuyor. İddiası kalmayan Spartak Trnava ise 1 puanla son sırada.

Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı yenmesi durumunda gruptan çıkacak.

Sarı-lacivertliler alacağı olası beraberlikte ise grup ikinciliği için Ludogorets’in, Nordsjaelland’e yenilmesini bekleyecek.

Fenerbahçe Konferans Ligi son puan durumu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde elemeler ve grup maçlarında bu sezon boy gösterdiği ilk 9 maçta rakiplerini mağlup eden Fenerbahçe, son 2 mücadelesinden ise mağlup ayrıldı.

Grupta 9 puanı bulunan sarı-lacivertli takım, önce Bulgaristan deplasmanında Ludogorets’e 2-0, ardından Danimarka’da Nordsjaelland’a 6-1 mağlup olarak grupta üçüncü sıraya geriledi. İşte gruptaki güncel puan durumu

1- Nordsjaelland 10

2- Ludogorets 9

3- Fenerbahçe 9

4- Spartak Trnava 1

H Grubu tur hesapları

İlk iki sırada bulunan Nordsjaelland ve Ludogorets, Bulgaristan’da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Spartak Trnava’yı yenmesi durumunda gruptan çıkacak.

Ludogorets-Nordsjaelland mücadelesinin berabere bitmesi durumunda Fenerbahçe, alacağı galibiyetle grubu lider olarak da tamamlayabilecek.

Sarı-lacivertli takım, rakibi karşısında olası beraberlikte ise grup ikinciliği için Ludogorets’in Nordsjaelland’e yenilmesini bekleyecek

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

7 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

7 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

8 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

8 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

8 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

9 saat ago