Categories: Gündem

Fatih Erbakan’ın eşi Beyza Molu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Beyza Molu mesleği ne?

Fatih Erbakan’ın hayatı yeniden merak edildi.  44 yaşında olan Fatih Erbakan babası Necmettin Erbakan sayesinde siyasete çok genç yaşlarda atıldı. Necmettin Erbakan’ın 3. cocuğu olan Fatih Erbakan aslen Ankaralı ve 2003 yılından beri eşi Beyza Molu ile evli. Peki kimdir Fatih Erbakan’ın eşi Beyza Molu, kaç yaşında ne ne iş yapıyor? 

Fatih Erbakan ile 2003 yılında evlenen Beyza Molu Erbakan hakkında internette bir bilgi bulunmuyor. İkiz kız çocuğu annesi olan Beyza Molu Necmettin Erbakan’ın tek gelini. 

Yerel seçimlere artık sadece 1 gün kaldı, yarın Türkiye oy vermek için sandık başına gidecek. Büyük seçime saatler kala partilerin liderleri, adayları kadar eşleri de çok merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’ın eşi Beyza Molu kim merak ediliyor. 44 yaşındaki Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan sayesinde çok genç yaşlarda siyaset ile tanıştı. İkiz çocuk babası olan Fatih Erbakan, Beyza Molu ile evli. Peki Beyza Molu kimdir, ne iş yapıyor?

Fatih Erbakan kimdir?

Fatih Erbakan, ortaokul eğitimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Ankara Ayrancı Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü üstün başarıyla bitirmiştir.

Yüksek lisans için İngiltere’ye gitmiş fakat annesi merhume Nermin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kalmış ve lisans eğitimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon dalında doktora eğitimini alarak, DR. ünvanı almıştır.

Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin özellikle gençlik çalışmalarında aktif görevler almıştır.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı sonrası, adına kurduğu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürütmektedir.

23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucular Kurulu üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi’ni kurmuştur.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

27 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

36 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

49 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago