Categories: Gündem

Zeytin Dalı Harekatı’ndan acı haber geldi! 1 asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Zeytin Dalı harekat bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Yaşar Güler’den taziye

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit asker Onur Özbek için MSB’nin sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, “Kahraman silah arkadaşımız, 5 Kasım 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bir taziye de Kurtulmuş’tan

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek için taziye mesajı yayımladı.Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Cevdet Yılmaz’dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek için taziye mesajı yayımladı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zeytin Dalı Harekat bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek’e Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Şehit evine ateş düştü

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde​​​​​​​ silah kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek’in memleketi Niğde’de yaşayan ailesine şehadet haberi ulaştı.

Askeri yetkililer, şehit Özbek’in (25) Yıldıztepe beldesindeki babaevine gelerek, ailesi ve yakınlarına acı haberi verdi.

Gözyaşı döken anne Şerife ve baba Mustafa Özbek’i yakınları teskin etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Bekar ve 5 kardeşi olan şehidin, yarın düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Lille – Real Madrid maçını Tabii Spor 1’den canlı izle

Lille - Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de ekranlarda! Maçla ilgili canlı yayın detayları,…

11 dakika ago

Evde oje çıkarıcısı olmadan ojeyi çıkarmak mümkün mü? İşte en etkili yöntemler!

Evde oje çıkarıcı bulamadınız mı? Panik yapmayın! Bu doğal malzemelerle ojelerinizi kolayca çıkarabileceksiniz. İşte hayat…

14 dakika ago

Kuruluş Osman 165.bölüm ATV canlı izle! Kuruluş Osman 2 Ekim son bölüm tek parça full izle

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle bu akşam ekranlarda! Diziye dair son bölüm özeti…

20 dakika ago

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Olası bir misillemede cevabımız daha sert olacak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail'in saldırgan tutumu nedeniyle kendi ülkesinin bu yola girdiğini vurgulayarak, "Hiçbir…

30 dakika ago

İsrail, Gazze’de 1 senede 902 aileyi nüfustan sildi

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde Filistinli 902 aileyi tüm…

37 dakika ago

Benfica vs. Atletico Madrid maçı şifresiz canlı yayın izleme linki

Benfica ve Atletico Madrid maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri ve…

42 dakika ago