Categories: Yaşam

Ebrar Karakurt’tan skandal hareket! Şarkıcı ve mekan müşterileri şokta: Olay yaratan görüntüler!

Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yıldız oyuncularından biri. Sosyal medyada paylaştığı her fotoğraf ve video binlerce takipçisi tarafından ilgiyle karşılanıyor. Ancak ünlü voleybolcu bu sefer başka bir nedenle magazin haberlerine konu oldu.

Ebrar Karakurt ile ilgili şok edici bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Melsum Erdost isimli ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ebrar Karakurt’un gece kulübünde sahneye çıkarak skandal yarattığını iddia etti.

Erdost, kendisine ulaşan bir mesajı paylaşarak ‘Bu olay gerçekten yaşandı’ diye açıklama yaptı. Ebrar Karakurt hakkında iddiaları ortaya atan mesaj şöyle:

“Dünü bugüne bağlayan gece Rise and Call Suadiye’de olay çıktı. Sahnede Melsum vardı. İzleyenler içinde de Ebrar Karakurt ve Barış Murat Yağcı da vardı. Ebrar çok alkollüydü ve sahneye çıkıp dans ederek Melsum’un sahnesini bozdu. En son yeter ben şarkı söyleyeceğim diye sahneye atladı bunu gören Melsum’un menajeri ayıp oluyor diye Melsum’u sahneden aldı. Ebrar hâlâ şarkı söylemekte ısrar ettiği için Barış Murat Yağcı’nın ekibinden biri tepki gösterdi. Birbirlerine diklenince güvenlik gelip ayırdı ve Ebrar’ı çıkardılar.”

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, gece kulübünde sahneye çıkarak ünlü şarkıcı Melsum Erdost’un elinden mikrofonu aldı ve ona saldırdı. Erdost, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Karakurt’un kendisine yaptıklarını anlattı ve ona sert tepki gösterdi. Melsum’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Gün yüzüne çıkmasaydı ben bu konuyu açık etmeyecektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam sahnede böyle bir durum yaşandı kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şu an dudağım hâlâ şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım çünkü kendisi bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum.”

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

2 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

3 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

4 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

4 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

4 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

5 saat ago