Categories: Gündem

Bilal Kısa’nın Kocatepe Camii’nde çektiği pozlar hangisi? Apar topar sildi

Yönetmen Bilal Kısa’nın bugün Instagram’da paylaştığı fotoğraflar tartışmalara sebep oldu. TRT’de İçerde, Börü gibi yapımlarda çalışan yönetmen Bilal Kısa, bu kez de Kocatepe Camii’nde bir modelle yaptığı çekimle gündemde. Modelin üstündeki kıyafetler üzerinden eleştirilen Kısa, paylaşımlarını bir süre sonra silmek zorunda kaldı. Tepkilerin merkezi olan Yönetmen Bilal Kısa bu paylaşımlarının ardından merak konusu oldu. Birçok vatandaş Bilal Kısa kimdir, hangi fiml ya da dizileri yönetti sorularına arama motorlarından yanıt aramaya başladı. 

“Zıtların uyumu” ismiyle yayınlanan görsellerde bir modelin Kocatepe Camii’nde çeşitli pozlar verdiği görülüyor.

Paylaşımların altında İngilizce olarak şu açıklamaya yer verilmiş:
“Beyaz kırpılmış tişörtün modern asi aurası, işlemeli kırmızı zemin, eteğin ortaya çıkardığı geleneksel zarafetle çarpıcı bir şekilde uyum sağlıyor. Kafasını süsleyen beyaz takke ve boynunu örten 99 boncuklu tespih, maneviyatın ve iç huzurun vücut bulmuş halini simgeliyor.”

Bilal Kısa kimdir?

Bilal Kısa, Ankara’da yer alan Kocatepe Camii’nde yaptığı çekimle adından söz ettirmiştir. Yönetmenlik yapan Bilal Kısa’nın İçerde, Börü 2039 ve Uysallar yapımlarında çalışmaları olmuştur. Bilal Kısa, Instagram’da @bilalgabrakisa kullanıcı adıyla 2.773 takipçisi bulunmaktadır.

Hakkındaki tepkilere cevap verdi

Yönetmen Bilal Kısa’nın Kocatepe Camii’nde gerçekleştirdiği çekim, sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Çok sayıda yapılan yorumun ardından genç yönetmen eleştirilere cevap verdi. İnstagram hesabından yaptığı açıklamada, “Kocatepe Camii’nde yapmış olduğum çalışmanın amacından çok fazla saptığı ve yanlış yerlere çekildiğini üzülerek izlemekteyim. Niyetimin camiye küsmüş belli bir kesimin önyargısını kırıp huzuru bulacakları yerin camii olduğunu göstermekken şu an vatan hainliğine kadar ilerleyen yakıştırmalar görmek beni ve ailemi endişelendiriyor. Keşke böyle olmasaydı. Kırdığım, yanlış anlaşıldığım herkesten ayrı ayrı özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

7 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

8 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

8 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

9 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

9 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

9 saat ago