Categories: Gündem

Aybala Şimşek Galpin kimdir, kaç yaşında? Şekerbank genel müdürü kim oldu, kariyeri

Şekerbank’ta koltuk değişimi yaşandı. Şekerbank’ın yeni genel müdürü Aybala Şimşek Galpin oldu. Bu yeni gelişme sonrasında  Aybala Şimşek Galpin kimdir? sorusunun yanıtları da arama motorlarında araştırılmaya başladı. Biz de sizler için derledik. Lisans eğitimini İletişim ve İşletme alanlarında tamamlayan Aybala Şimşek Galbin, aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi MBA yüksek lisans ve Oxford Üniversitesi Said Business School master seviyesi Finansal Strateji diploma derecelerine sahiptir.

Şimşek aynı zamanda Harvard Business School General Management Programı mezunudur. 1999 yılında iletişim sektöründe çalışma hayatına adım atan Şimşek, bankacılık kariyerine 2004 yılında Şekerbank T.A.Ş. Kurumsal İletişim biriminde başlamıştır. Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Birim Müdürlüğü görevi süresince Banka’nın sürdürülebilir kalkınma bankacılığı faaliyetlerini başlatan Şimşek, Şekerbank’ın bu alandaki birçok uluslararası platformda yer almasına öncülük etmiştir.

 Ardından Türkiye’nin ilk mikro finansman projesinin yönetimini üstlenmiş, 2013 yılı itibariyle Banka’daki görevine Strateji Grup Başkanı olarak devam etmiştir.

2016 yılında atandığı Genel Müdür Yardımcılığı görevi kapsamında bugüne kadar Strateji, Dijital Bankacılık, Finansal Kurumlar, Hazine, Kurumsal İletişim, Sürdürülebilir Kalkınma Bankacılığı, Pazarlama ve Risk Analitiği, İnsan Kaynakları dahil birçok alanın yönetimini üstlenmiş olup halen Strateji, Transformasyon ve Finansal Kurumlar’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Şekerbank’ın 2018 yılında başlattığı ve tüm teknolojik altyapı ve süreçlerin uçtan uca yenilenerek dijitalize edildiği “Transformasyon Programı”nı yöneten Şimşek aynı zamanda Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

27 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

36 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

49 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago