Categories: Yaşam

Günlük burç yorumları 25 Ağustos Cuma | Zihninizi bırakıp, kalbinize dönme vakti!

25 Ağustos 2023 Cuma günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Aklını bırak. Zihninizi bırakın ve kalbinize geri dönün. Nefesinizin bedeninizden geçişini gözlemleyin. Her şey olması gerektiği gibi ve dış gerçekliğinizin sizi inandırdığı şeye rağmen her şey sizin lehinize gelişiyor. İçimizden bir ses bize, *siz* olmanız için yer tutacak ve sizi olduğunuz gibi sevecek bir ortağı deneyiminize çağırmaya hazır olduğunuzu söylüyor. 

İşte 25 Ağustos günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Merkür yine baş belası oluyor, kişisel yaşamınızda hasara yol açıyor. Ancak olay şu: Evren bize istediğimizi değil, ihtiyacımız olanı veriyor. Bazen kaos da yaşamamız gereken katarsisin bir parçasıdır. Başkalarıyla nasıl ilişki kurduğunuzu ve hangi ilişkilerinizin ‘sürdürülmesi’ gerektiğini değerlendirmeye davet olarak, dış gerçekliğinizde olup bitenleri onurlandırın. Her şeyi olduğu gibi görmek (olmasını istediğinizden ziyade), bu zamanda bir süper güç olduğunuzu kanıtlayacaktır, güzel.

Boğa günlük burç yorumu

Aklını bırak. Zihninizi bırakın ve kalbinize geri dönün. Muhteşem şimdiye, güzele dönerken nefesinizin bedeninizden geçişini gözlemleyin. Her şey olması gerektiği gibi ve dış gerçekliğinizin sizi inandırdığı şeye rağmen her şey sizin lehinize gelişiyor. Öyleyse, kalbinizde bir teslimiyet şarkısıyla ruh ekibinize bir dua gönderin. Gezegenlerin dedikodularına kulak misafiri oldum: Mucizelerin enerji alanına adım atmaya hazırsın!

İkizler günlük burç yorumu

Çevrenizdeki herkes Merkür’ün geriye doğru dansından şikayet ederken siz en yaratıcı halinizi hissediyorsunuz. Aklınıza gelen milyon dolarlık fikirleri not edin. Bir şey bize dünyayı değiştireceğinizi söylüyor İkizler! Bu nedenle eski ve yeni arkadaşlarınıza ulaşma dürtüsünü de hissedebilirsiniz. Kabilenizi bir araya toplamak, sanat yapmak, müzik yapmak ve birlikte yeni bir gerçekliği hayal etmek. Sadece bir hatırlatma: şu anda ortaya çıkan kozmik kaos göz önüne alındığında, herkes sizinle aynı fikirde olmayacak. Etrafınızdakilere karşı sabırlı olmayı unutmayın.

Yengeç günlük burç yorumu

Karşılıklı bağımlılık sizin için önemli bir tema olarak ortaya çıkıyor Yengeç. Ama bunu sana söylemek için kartlara ihtiyacın yoktu. O halde bir dakikanızı ayırın. Şu anda yeniden yüzeye çıkan yaraları ve bunların sizi içinizde değişmeye teşvik ettiklerini gözlemlemek için bir dakikanızı ayırın. Sadece bir hatırlatma: sen zaten bütün ve bütünsün, güzelsin ve olduğun gibi sevilmeye layıksın.

Aslan günlük burç yorumu

İyileşme çağındasın. İçinizdeki çocukla ilgileniyor, kişisel bakımdan zevk alıyor, sınırlar belirliyor, sessizlik pratiği yapıyor ve unsurlarla bağlantı kuruyorsunuz. *Bu* doğayla uyum içinde olmak, güzel olmak böyle bir duygu. Eğer vahşi doğada maceraya atılmak şu anda bir seçenek değilse, bitki ebeveyni olmayı düşünün. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Bu zamanda kendi losyonlarınızı ve iksirlerinizi yapmanız da şiddetle tavsiye edilir!

Başak günlük burç yorumu

Tutkulu bir aşk yaşama zamanı. Bunu yaparken kesin cevaplar bulma ihtiyacını bırakın. İyileştiğinizi, büyüdüğünüzü, geliştiğinizi ve uzun zaman önce hayal ettiğiniz kendi versiyonuna dönüştüğünüzü bilin. Bütünlüğe giden bu yolculukta hatırlamanız gereken şey yalnız olmadığınız, asla yalnız olmadığınızdır. Size meydan okumaları gönderen aynı güçler, öldürmek için gereken desteği de size gönderecek!

Terazi günlük burç yorumu

Ya şans oyunları oynamaya devam edebilir ya da doğrudan davranıp gerçeğinizi ifade edebilir ve ne istediğinizi sorabilirsiniz. Bu yüzden açık olun ve verilen ilişkiden ne istediğinizi sorun. Ruh size her türlü yanılsamayı parçalama ve karşılıklı güven ve saygı temeline dayanan yeni bir yaşam kurma şansını sunuyor. Dahası, muhtemelen yaratıcı bir şekilde ilham da alacaksınız.  Bilinçaltınızdan gelen radikal fikirleri ‘anlamlandırma’ ihtiyacını bırakın. Vahşi olun, özgür olun ve toplum tarafından size aktarılan kuralları çiğneyin.

Akrep günlük burç yorumu

Siz buraya kendiniz olmaya, büyük, kötü dünyada kendinizin en özgün versiyonu olarak ortaya çıkmaya gelen vahşi ve özgür bir ruhsunuz. Bu nedenle, büyük, kötü dünyada kendinizin en özgün versiyonu olarak ortaya çıkın ve bunu hiçbir pişmanlık duymadan yapın. İçimizden bir ses, deneyiminize *siz* olmanız için yer tutacak ve sizi olduğunuz gibi sevecek bir partneri çağırmaya hazır olduğunuzu söylüyor, güzel. Bir ilişkinin (hatta arkadaşlığın) ilk aşamalarındaysanız iletişim kurun. Gerçeğinizi olabildiğince açık bir şekilde iletin. Dürüstlüğünüz, sizinle birlikte gelişmeye devam edecek sağlam bir ilişkinin temelini oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Yay günlük burç yorumu

Neyin artık gerçeğinizle uyumlu olmadığının farkına varmanızı sağlıyor. O halde, zarafet ve şükranla bırakırken, artık gerçeğinizle uyum içinde olmayan şeyleri kabul etmek için bir dakikanızı ayırın. Ancak şu anda yaşananları bir kayıp olarak düşünmeyin. Bunun yerine bunu gerçekten arzuladığınız ve hak ettiğiniz şeyi çağırma fırsatı olarak düşünün.

Oğlak günlük burç yorumu

Ne hissettiğini hissediyorsun ve işte bu kadar Oğlak. İçeride olup bitenleri ‘anlamlandırmaya’ gerek yok. Duygularınızı rasyonelleştirmenize gerek yok. İç manzaranın size gösterdiğini yargılamadan kabul edin ve bir gün bu durumda gizli hediyeyi ortaya çıkaracağınızı bilin. Sadece bir hatırlatma: Şu anda kendinizi izole etmek en iyi fikir olmayabilir. Ruh ailenizin sevgisine, teşvikine ve desteğine ihtiyacınız var. Sizi güvende hissettirenlere ulaşın.

Kova günlük burç yorumu

Kova, eğer yüksek benliğiniz size bir şey söyleyebilseydi, ‘iyi gidiyorsun ve tam olarak olman gereken yerdesin’ derdi. O halde zihninizi ve onunla birlikte soru yağmurunu da bırakın. İçinizdeki o dinginlik yerine geri döndüğünüzde, aradığınız açıklığı bulacaksınız. Sorunuz başkalarını da içeriyorsa beklentilerinizi bırakın. En azından şimdilik. Herkesin kendi sıkıntı ve sıkıntılarıyla uğraştığını anlamak, sizi taşıdığınız yükten kurtaracaktır.

Balık günlük burç yorumu

Sabah kahvenizi yudumlarken şu soru üzerinde meditasyon yapın: “Hayatıma nasıl daha fazla hafiflik ve parlaklık getirebilirim?” İşte yüksek benliğinizin izniyle birkaç tavsiye: 1. En iyi arkadaşınızı arayın ve bir terapi yöntemi olarak aptallık yapın. 2. Evde özel bir yemek pişirin veya kendinizi en sevdiğiniz restorana götürün. 3. Bir şifa çemberine veya yoga dersine katılın. 4. Deniz kenarında meditasyon yapın ve dalgaların gelişini ve akışını izleyin. 5. Sanatı, onu yapmanın zevkinden başka bir amaç uğruna yapmayın.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

28 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

36 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

50 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago

İsrail medyası duyurdu: İsrail, İran’a misilleme kararı aldı

İsrail Güvenlik Kabinesi'nin dünkü toplantısında, İran'ın füze saldırılarına, ABD ile koordine edildikten sonra "güçlü bir…

1 saat ago