Categories: Gündem

Zahide Yetiş kaç yaşında, aslen nereli? Zahide Yetiş kaç kilo, boyu kaç cm?

Ekranların severek takip ettiği; sevecen, samimi ve içten halleri ile seyircinin gönlünde yer eden Zahide Yetiş, yeniden ekranlara döndü. Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programını sunan Zahide Yetiş’in hayatı, özellikle özel hayatı yeniden merak konusu oldu. Viyana doğumlu olan Zahide Yetiş aslen Kütahyalı.  Baba tarafından aslen Kütahyalı olan Zahide Yetiş, anne tarafından Yunanistan Selanik göçmenidir. 44 yaşında olan Zahide Yetiş Cem Arısoy ile 2014 yılında evlenmişti. Evlilikleri 2023 yılının başında sessiz, sedasız bir şekilde bitti. Zahide Yetiş’in Aras adında bir oğlu vardır. Peki Zahide Yetiş daha önce evlendi mi? Zahide Yetiş ilk eşi kimdir? 

Zahide isminin anlamı”Allah’ın emir ve yasaklarına uyan” demektir. Zahide Yetiş’in üç erkek kardeşi var. 

İzmir’de büyüyen Zahide Yetiş lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’nde tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu. TRT’de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatına başlayan Zahide Yetiş Show TV’deki programı ile geniş izleyici kitlesine ulaştı.

Zahide Yetiş’in boşandığı eşi Cem Arısoy kimdir

Zahide Yetiş’in eşi Cem Arısoy ünlü sunucunun ikinci eşiydi. Bir kez evlenip boşanan Zahide Yetiş mutluluğu ikinci eşiyle bulmuştu. Fakat çift 2023 yılında boşandı. 

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris’te 16 Eylül 2014 tarihinde evlenmişti. 19 Eylül 2014 tarihinde de İstanbul Kuruçeşme’de düğün yapan Zahide Yetiş, eşini medyadan uzak tutmaya çalışmıştı. Çiftin Aras adında bir çocuğu bulunuyor.

Zahide Yetiş’in ilk kocası kim?

İnternette bir çok kişi böyle bir arama yaptığında karşılarına Aytuğ Kolankaya ismi çıkıyor. Zahide Yetiş’in bu isimle bir evliliği bulunmuyor.  Zahide Yetiş, tıp doktoru olan Aytuğ Kolankaya ile 4 yıl Kanal D ekranlarında bir ‘Doktorum’ isimli programı sunmuştu. Aytuğ Kolankaya öğretim üyesi olan Banu Yılmaz ile evli. Zahide Yetiş’in merak konusu olan ilk eşi ise bilinmiyor. 

Zahide Yetiş’in Aras ismini verdiği bir oğlu var. 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

40 dakika ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

2 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

2 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

3 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

3 saat ago