Categories: Gündem

Yağmur Taktaş sevgilisi kim, adı ne? Yağmur Taktaş ne zaman kaç yaşında öldü? Profil detayı şok etti

TV8’in bir dönem fenomen olan moda yarışması İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan 28 yaşındaki Yağmur Taktaş bir dönem en çok konuşulan isimlerden olmuştu. Emre Mor’ın mesajlarını ifşa eden Yağmur Taktaş, daha sonra Amerika’ya yerleşmişti. Yağmur Taktaş’ın ölüm haberi şok etti. Amerika’da sevgilisi ile yaşayan Yağmur Taktaş’ın sevgilisi tarafından vahşice öldürüldüğü iddiaları ortalığı karıştırdı. Ramazan bayramı arefesinde öldürülen Yağmur Taktaş’ın cenazesi Adana’ya ailesine gönderilmiş ve defin gerçekleşmiş. Kan donduran bir diğer iddia ise Yağmur Taktaş’ın sevgilisi instagram hesabını ele geçirmiş. Yağmur Taktaş’ın Instagram profil fotoğrafına Exorcist adlı korku filmi karakteri Regan görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu! Peki kimdir Yağmur Taktaş, kaç yaşında? Yağmur Taktaş sevgilisi kim?

İşte Benin Stilim yarışması ile adından söz ettiren isimlerden biri de Yağmur Taktaş olmuştu. Yarışmanın olaylı ismi Bahar Candan’la bir dönem yakın arkadaş olan Taktaş daha sonra da kendisiyle düşman olmuştu.

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın bomba ismi, bir dönem de futbolcu Emre Mor’un kendisine attığı mesajları ifşalamıştı. Yarışmanın final yapmasından sonra yurt dışına yerleştiği söylenen Yağmur Taktaş’ın inanılmaz değişimi de ara ara gündeme geliyordu.

“blogyagmuru3” hesabının haberine göre, bir dönem ekranlarımıza konuk olan Yağmur Taktaş hakkında korkunç iddialar ortaya atıldı.

Taktaş’ın 9 Nisan Salı günü Ramazan arefesinde Amerika’da eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Yurt dışında katledildiği iddia edilen genç kadının cenazesi ailesinin yaşadığı Adana’ya getirilip defnedildiği ortaya atıldı.

Blog Yağmuru’nun paylaşımına göre, eski sevgilisiyle arasının kötü olduğunu annesine daha önceden anlattığı söylenen Taktaş’ın “Benim ölüm gelir Türkiye’ye” dediği de belirtildi. Yağmur Taktaş’ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği konuşuluyor.

Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Taktaş 1996 yılında Adana’da dünyaya geldi.  Adana Anadolu Lisesi’nde okuyan, spor ve modaya ilgisi olan Taktaş, 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı. İşte Benim Stilim’den sonra da popülerliğini sürdüren Taktaş, modellik ve reklamcılık gibi alanlarda çalışmalar yapmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

5 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

6 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

6 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

6 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

7 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

7 saat ago