Categories: Gündem

Yabani dizisi Asi gerçek adı ne, kim oynuyor? Rojbin Erden yaşı kaç, aslen nereli?

FOX TV’nin salı akşamları yayınlanan dizisi Yabani, bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı. Köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın malikaneye uzanmasını konu alan Yabani dizisi oyuncuları arasında en merak edilen karakterden biri de Asi oldu. Yabani dizisinde Asi karakterine genç oyuncu Rojbin Erden hayat veriyor. Peki kimdir Rojbin Erden, yaşı kaç, dizileri hangisi? 

Yabani dizisi Asi kim?

Sokağın asi kızı. O tanıştığı insanlara ilk önce ismini söylemez. Dişlerini gösterir, tırnaklarını geçirir. Çünkü hayat ona bunu öğretmiştir. Yüzünün kiri, saçının biti kalkanı oldu, kimse ona yaklaşamadı. Ayakta kalmak, hayata tutunmak için çok mücadele verdi. Birlikte büyüdüğü arkadaşları için gözünü kırpmadan kendini feda edecek kadar gözü kara biri.

Rojbin Erden kimdir?

Model, dizi oyuncusu. 1996, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Modellik ile de ilgilenen Rojbin Erden, 2021 yılından itibaren Çıplak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Yabani gibi dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Yabani (Asi, TV Dizisi 2023)

Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Melek, TV Dizisi 2022)

Çıplak (TV Dizisi 2021)

Yabani dizisi gerçek mi?

Yabani dizisi konusunu gerçek bir hikayeden almıyor. Tamamen kurgusal olan Yabani dizisinin orijinal senaryosunu Hilal Yıldız yazıyor.

Yabani dizisi konusu

Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut’la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar.

Tek dertleri Umut’un tedavisidir. Umut’un yürüyebilmesi için “Mucize Doktor” diye reklamı yapılan yabancı bir doktora umut bağlamışlardır. Ancak bu doktor yılda bir kez Türkiye’ye gelmekte ve sadece o gün sınırlı sayıda hasta görmektedir. Ve muayene ücreti bu çocukların hayatlarında bir arada görmedikleri bir meblağdır. Yaman kağıt toplamaya çıktığı rutin bir günün sonunda Rüya ve Alaz’la karşılaşır ve kendini tuhaf bir yolculuğun içinde bulur. Bu iki şımarık gence yardım etmek üzere girdiği bu küçük maceranın onu kayıp çocukluğuna kadar götüreceğinden habersizdir henüz…

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

47 dakika ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

2 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

3 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

3 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

3 saat ago