Categories: Gündem

Squid Game 2 yeni sezon yorumları nasıl iyi mi kötü mü seyirci arada kaldı

Netflix tarihinin en çok izlenen, en gerilimli ve heyecan yüklü dizisi Squid Game 2. sezonu ile başladı. Daha ilk günden en çok izlenenler listesinin başına yerleşen Squid Game 2, ilk sezondan çok farklı. Oyunlar aynı fakat hissettirdikleri çok farklı. Squid Game 2 ikinci sezon tam bir reality Show Tadında yani yarışmacılar bilinçi bir şekilde gelmiş, oyunlar aynı ama oyunu kaybeden ölmüyor, eleniyor. Bu da dizinin gerçekliğini ve inandırıcılığını çok etkiliyor. Squid Game 1. sezonda her bölümde gerilen seyirci ya da dizideki karakter Squid Game 2’de gülerek yarışmadan eleniyor. Squid Game’in 1. sezonu hatrına Squid Game: 2’yi izleyenlerin yorumuna bakılırsa Squid Game: 2 ile sınıfta kalmış görünüyor. Yani Squid Game 2. sezonu izleyen bir çok seyirci dizinin sonunu getiremiyor bile. 

Netflix’in şimdiye kadar en çok izlenen dizisi Squid Game, maddi sıkıntılar yaşayan bir grup insanı konu alıyordu. Yüklü bir para ödülü olan gizemli yarışmaya katılan bu kişiler, ölümcül oyunlarda mücadele ederek kazanmak için hayatlarını riske atmak zorunda kalıyordu. 

Squid Game: The Challenge ise gerçek hayattan 456 yarışmacıyla başlıyor. Yarışmadaki riskler elbette dizideki kadar yüksek değil. 

Rekor ödülle tarihe geçen gerçek Squid Game’den yeni fragman
Para ödülü de Kore dizisindeki kadar fazla olmasa da kazanan, televizyondaki yarışma programları tarihindeki en büyük tek nakit ödül olan 4,56 milyon doları evine götürecek.

Squid Game’deki ödülse yaklaşık 38 milyon dolara denk geliyordu. 

Guardian’ın 4 yıldızlı eleştirisine göre yarışma, “Sadece başarılı olmakla kalmıyor, aynı zamanda The Traitors’dan bu yana en sürükleyici realite şovuna dönüşebilir.”

Claudia Winkleman’ın sunduğu The Traitors, geçen yıl BBC One’da ekranlara gelmiş ve İskoç Dağlık Bölgesi’ndeki bir kaleye yerleşen 22 yabancının bir dizi görevi tamamlamaya çalışmasını merkeze almıştı.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

35 dakika ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

1 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

2 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

2 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

3 saat ago