Categories: Gündem

Meltem Günay, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Meltem Günay eşi kim?

7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde korkunç bir soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail’e büyük destek veren ABD merkezli kahve zinciri Starbucks’ın karton bardağıyla canlı yayına çıkarak tepki çeken TGRT Haber spikeri Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi. Peki kimdir Meltem Günay, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Melten Günay eşi kim?

Hafta sonu haberlerini sunan TGRT Haber spikeri Meltem Günay’ın masasına koyduğu Starbucks’ın karton bardağı tepkileri de beraberinde getirdi. Olayın dikkatsizlik mi yoksa bilerek mi yapıldığı merak edilirken, TGRT Haber’den açıklama geldi.

 Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini belirten kanal ikiliye ateş püskürdü. İşte o açıklama:

“TGRT Haber TV’nin 24.12.2023 tarihli haber yayınında spikerlik yapan Meltem Günay’ın önünde Starbucks’a ait bir fincan ile haber sunduğu görülmüştür.

Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir.

Kurumumuz Gazze konusunda Türk halkının taşıdığı hassasiyetleri bilen ve sonuna kadar savunan bir anlayışa sahiptir. Buna aykırı bir eylemin, yayının tasvip edilmesi kesinlikle mümkün değildir. Bizlerde iş akdine son verilen sunucu ve yönetmenin bu eylemini asla tasvip etmiyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Bu nedenle de iş akitlerine son verilmiştir. Kurumumuz bundan sonra da Gazze ve Türk halkının yanında olmaya ve hassasiyetlerine sahip çıkmaya sonuna kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. TGRT Haber TV A.Ş.”

 6 Şubat 1978 Bursa doğumlu Meltem Günay kovuldu. Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümü bitiren Meltem Günay spikerlik ve sunuculuğa başladı. 3 yıl boyunca spikerlik eğitimi alan Meltem Günay, 2017 yılında TGRT Haber En İyi Sabah Spikeri ödülünün sahibi oldu. TGRT Haber bülteninde sunucu Meltem Günay Starbucks bardağı yer alınca istifa geldi. TGRT Haber Starbucks masasının üzerinde Starbucks bardağı göründü ve kanal harekete geçti. TGRT Haber Meltem Günay ve yönetmeninin işine son verildi.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

5 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

6 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

6 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

7 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

7 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

7 saat ago