Categories: Gündem

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlıyor? ATV’de Kardeşlerim 95. bölüm fragmanı yayınladı mı?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kardeşlerim 4. sezonu ile ne zaman başlayacak sorusu gündemde. Cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim dizisi 3. sezona 94. bölüm ile veda etmişti. Peki Kardeşlerim 4. sezon 95. bölüm fragmanı yayınladı mı, ne zaman yayınlanacak? Kardeşlerim 4. sezon yeni bölümlerinin eylül ayının 2. haftası yayınlanması bekleniyor.

İlk bölümde ayrılık geldi

Kardeşlrim’de başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran diziden ayrıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kardeşlerim eylül ayında atv ekranında 4. sezonuyla cumartesi akşamları seyirciyle buluşmaya devam edecek.. Heyecanlı bir bölümle sezon tatiline çıkan dizi ekibi dün ilk bölüm çekimlerine başlamıştı. Klaket paylaşımında başrol oyuncularından sadece Bilal Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un fotoğrafının yer alması dikkat çekmişti. Kulislerden sızan bilgi de dizinin Doruk’u Onur Seyit Yaranekibe veda edecek. 

Setten paylaşılan kareler arasıda ilk bölümde diziden ayrılacak Doruk karakteri için hazırlanan mezarlık da yer oldu. Paylaşılan fotoğrafta “Doruk Atakul dönemi biter” notu düşüldü. 

Kardeşlerim ne zaman? Kardeşlerim hangi gün yayınlanıyor?

Kardeşlerim dizisi her Cumartesi 20.00’de yeni bölümleri ile atv ekranına geliyor. Duygusal sahneleri ve çiftlerinin keyifli anlarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Kardeşlerim, tüm bölümleri ile atv.com.tr’de. Kardeşlerim fragmanları, birbirinden ilgi çekici kolajları ve özel sahneleri de atv.com.tr’de izleyenleriyle buluşuyor.

Kardeşlerim konusu nedir? Kardeşlerim’de neler olacak?

Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul’un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürür.

Asiye, Ömer, Doruk, Süsen, Emel, Oğulcan, Aybike, Berk gibi karakterleri ile izleyenlerini ekran başına davet eden Kardeşlerim’de heyecan yeni sezonda da hız kesmeyecek.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

4 dakika ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

33 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

41 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

55 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago