Categories: Gündem

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki mücadelesine H Grubu’ndaki grup maçlarıyla devam eden Fenerbahçe bu akşam (5 Ekim Perşembe) Slovakya’nın güçlü ekiplerinden Spartak Trnava’a konuk olacak. Konferans Ligi’ndeki H Grubu’nda oynayacağı ikinci maçta rakibi ile deplasmanda karşıya gelecek olan Fenerbahçe, galibiyet için sahaya çıkacak. Konferans Ligi’ndeki zorlu Fenerbahçe-Spartak Trnava mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, Avrupa Konferans Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

 

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı şifresiz veren yabancı kanalların listesi

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Konferans Ligi’ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı; İngiltere, Almanya, Fransa başta olmak üzere Slovakya kanallarından da canlı yayınlanacak. Fenerbahçe-Spartak Trnava grup maçı ülkemizde ise TV Plus platformundaki EXXEN TV üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

EXXEN TV

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını şifresiz veren İngiltere kanalları listesi şunlar; TNT Sports 

Exxen TV nasıl izlenir, Exxen TV aboneliği nasıl yapılır?

https://tvplus.com.tr/ adresine gittikten sonra sağ üst tarafta bulunan ‘hesap oluştur’ butonuna basıp ardından da üyeliğinizi oluştururak EXXEN TV’yi izleyebileceğiniz TV Plus’a üye olabilirsiniz.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki dev karşılaşma ülkemizde, TV Plus platformundaki EXXEN TV kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maç ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe-Spartak Trnava UEFA Konferans Ligi H Grubu maçı bugün (5 Ekim Perşembe) saat 22.00’da başkayacak. Antona Malatinskeho Stadı’nda oynanacak maçı Alman hakem Sascha Stegemann yönetecek. Stegemann’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Christof Günsch yapacak. Karşılaşmada Florian Badstübner ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

TV Plus (TV+) abonelik ücreti ne kadar?

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki Spartak Trnava maçını izleyebileceğiniz ‘EXXEN TV’ kanalı dışında pek çok spor, film ve dizi içeriğini izleyebilceğiniz TV Plus’un aylık fiyatı 59,99 TL, yıllık fiyatı ise 39,99 TL/ay. TV Plus’a daha önce abone olmadıysanız 7 günlük ücretsiz deneme avantajından faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe 14 maçtır galibiyet meşalesini elinden bırakmıyor

Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de ve Avrupa’da oynadığı 7’şer maçı kazarak üst üste 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı.

Gruplarda oynanan ilk karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı 3-1 yenmişti. Spartak Trnava ise deplasmanda Ludogorets’e 4-0 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe’nin Spartak Trnava kadrosunda tek eksik Cengiz

Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına tek eksikle çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde ligde oynanan Antalyaspor müsabakasında sakatlık yaşayan Cengiz Ünder, bu akşamki önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Miha Zajc, Slovakya kafilesinde yer alacak.

Ligde son oynanan Çaykur Rizespor müsabakasında hafif sakatlıkları gerekçesiyle tedbir amacıyla kadroda yer alamayan 2 oyuncu, Spartak Trnava deplasmanında teknik direktör İsmail Kartal’ın görev vermesi durumunda forma giyebilecek.

Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı kadrosu

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nun ikinci haftasında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe’nin kamp kadrosu belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli ekibin 22 kişiden oluşan kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Fred, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Joshua King, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Umut Nayir, Michy Batshuayi.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’nin Spartak Trnava maçında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11’i şöyle:

Livakovic, Osayi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Kent, Mert Hakan, King Batshuayi

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

5 dakika ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

33 dakika ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

42 dakika ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

55 dakika ago

Moringa nedir? Şeker hastalığına çözüm olan bu bitki mide kanserini de yok ediyor!

Modern yaşamın getirdiği hastalıklarla mücadelede doğal çözümler arıyorsanız, moringa tam da ihtiyacınız olan bitki olabilir.…

1 saat ago

Kabartma tozu olmadan balon gibi kabaran hamurun sırrı! 1 çay kaşığı yeterli

Kabartma tozu kullanmadan hamur nasıl kabarır? Sirke ile hamur kabartmanın sırlarını keşfedin! İşte balon gibi…

1 saat ago