Categories: Gündem

Eda Erdem heykeli yorumları nasıl? Eda Erdem heykeli komik yorumları, kim ne dedi?

Uzun süredir merak ve heyecanla beklenen Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar’ın Ülker Stadyumu’ndaki heykeli bir törenle açıldı. Eda Erdem’in heykeli kısa sürede gündem oldu, özellikle şu sıralar X’te Eda Erdem’in heykeli ilk sırada ve yüzlerce yorum yapılıyor. Eda Erdem’in heykelini görenler öncelikle ‘Bu kim’ demekten kendini alamıyor çünkü yorumlara bakıldığında ilk bakışta heykeli Eda Erdem’e benzeten gerçekten neredeyse yok! Heykel hakkında yapılan en çok başka yorum ise heykelin hatlarının, özellikle önden görüntüsünün asla Eda Erdem’e benzememesi…İşte Eda Erdem’in heykeline yapılan yorumlardan bazıları..

Eda Erdem heykeli yorumları, nasıl?

*Bize Eda Erdem’in heykeli açılacak dediler ama… kendisini göremiyorum nerede?

*Siz de heykelde en önce bir yere baktınız ve orada kaldınız değil mi….

* Pardon Eda Erdem’in önündeki şey ne acaba, heykeltraş bize ne anlatmak istemiş..

* Peki bundan şeyin haberi var mı Eda Erdem’in….

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar’ın Ülker Stadyumu’ndaki heykeli bir törenle açıldı.

Açılış töreninde Eda Erdem’in yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yöneticisi Simla Türker Bayazıt ve heykeltraş Pınar Öktem Doğan da yer aldı.

Eda Erdem kimdir?

Eda Erdem Dündar, 22 Haziran 1987 yılında İstanbul doğmuştur. Millî voleybol takımı ve Fenerbahçe takımının kaptanlığını yapmaktadır. Orta oyuncu mevkisinde oynamaktadır. 30 Mart 2022 itibarıyla Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi Sporcu Komisyonu bașkanı seçilmiștir.

Eda Erdem Dündar, voleybola 24 Aralık 2000’de Beşiktaş altyapısında başladı. 2004 yılında A takıma yükseldi. Dört sezon oynadığı ve son iki sezonunda da kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’tan 2008 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Eda Erdem Dündar 2005 yılından bu yana Türkiye kadın millî voleybol takımının formasını giymektedir ve Türkiye kadın millî voleybol takımı forması ile 300’den fazla maçta görev almıştır.

2008 yılında geldiği Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 15. sezonunda mücadele eden Eda Erdem Dündar, Türkiye A millî takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nde kaptanlık görevini üstlenmektedir.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

3 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

3 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

4 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

4 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

4 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

5 saat ago