Categories: Gündem

Dursun Özbek’ten Ali Koç’un açıklamalarına sert tepki: Kesinlikle aynı seviyede cevap vermeyiz

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Hatayspor’u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ancak galibiyetin ardından yaşananlar gündeme damga vurdu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kongrede yaptığı konuşmalara çok sert tepki gösterdi.

Başkan Özbek’ten Sert Sözler

Dursun Özbek, Ali Koç’un Erden Timur hakkında sarf ettiği sözlere karşı şu ifadelerle sert yanıtlar verdi: “Şampiyonluk yolunda gündem başka yerlere gidiyor. Bu gidişat Galatasaraylılar’ı memnun etmiyor. Şampiyonlukta çekiştiğimiz rakibimizin başkanı, genel kurulunu topladı. Orada böyle bize hayretlere düşüren açıklamalarda bulundu. Değerli arkadaşlar, neresinden başlayayım bilmiyorum. O kadar büyük kalabalığın önünde Galatasaray Başkan Vekilimi tehdit ediyor. Tehdit ama mutlaka dinlemişsinizdir, tehdidin boyutu da lafzi bir tehdit değil. Topyekün bir tehdit. Bugün, yarın, bundan sonra… Nedir bu yahu! Nedir bu, nerede yaşıyoruz! Hiç ülkenin huzurunu düşünmüyor musun?”

Başkan Özbek, konuşmasında Ali Koç’un kongrede yaptığı diğer açıklamalara da sert tepki göstererek şu sözlere yer verdi: “Kendisine sesleniyorum. Konuştuğun kelimeleri, akşam gece yatmadan bir daha dinle. Bir daha dinle. O tehditlere, o konuşma tarzına kesinlikle bizden aynı seviyede bir cevap gelmez.”

Taraftarların Güvenliği Konusundaki Endişeler

Dursun Özbek, Ali Koç’un kongrede yapmış olduğu açıklamaların taraftar güvenliğini riske attığını belirterek şu ifadelerle devam etti: “60 milyon taraftara hitap ediyoruz beraberce. 60 milyon insanı provoke etmekle istenmeyen olaylara sebep mi olmak istiyorsun. Bu durumdan birisi vazife çıkarsa benim başkan vekilime bir şey yapsa… Çoluğu çocuğu ailesi var. Tek başına aslanlar gibi dolaşıyor. Başına bir şey gelse… Bırakın onu, büyük bir taraftar kitlesi. Daha taze Trabzon’da bir olay yaşandı. Daha onun ateşi sönmeden tekrar tehditlerle… İlla Galatasaraylı bir yöneticinin değil, bir taraftarın öldürülmesi memnun mu edecek seni!”

Başkan Özbek, sözlerini Ali Koç’un eğitimli biri olmasına rağmen bu tarz konuşmalarıyla toplumu germemesinin doğru olmadığını vurgulayarak sonlandırdı: “Ayıptır yani! Şimdi baktığınız zaman kendisi eğitimli, yurt dışında eğitim görmüş, çok önemli bir ailenin ferdi. Yahu yakışıyor mu! Yakışıyor mu, tekrar söylüyorum. Akşam konuşmasını bir daha dinlesin. Sakin, akıl süzgecinden geçirsin ve yorumunu kendi kendisine yapsın. Hiç bu manada bizi zorlamasın. Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaraylılar onun seviyesine inmeyecek!”

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

42 dakika ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

2 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

2 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

3 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

3 saat ago