Categories: Gündem

Dacia’dan 100 bin TL’lik çılgın indirim! Otomobil alacaklar dikkat!

Türkiye’de satılan en uygun fiyatlı elektrikli SUV olan Dacia Spring, yeni fiyatıyla tüketicileri adeta mest etmeye hazırlanıyor.

Elektrikli otomobil piyasası günden güne gelişiyor. Bu noktada pahalı otomobiller olduğu gibi uygun fiyatlı seçenekler de mevcut. Bu seçeneklerin başında ise Dacia Spring geliyor. Peki ama Spring kullanıcılarına ne gibi özellikler sunuyor? Menzil kapasitesi ne kadar? Tüm merak edilen sorulara cevap bulabileceğiniz haberimizin detaylarıına bakalım.

Dacia Spring, şu anda Türkiye pazarında tek seçenekle beraber tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Aslına bakarsanız araç için daha farklı seçeneklerin sunulması, satış performansını ciddi manada arttırabilirdi.

Dacia Spring, şu anda Türkiye pazarında tek seçenekle beraber tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Aslına bakarsanız araç için daha farklı seçeneklerin sunulması, satış performansını ciddi manada arttırabilirdi. Ancak markanın tercihi, şu anda tek paket üzerine odaklanmış durumda. Bu pakette ise tüketicileri 65 beygir güç üreten tamamen elektrikli bir motor karşılıyor.

Sessiz ve konforlu bir yolculuk vadeden bu motor, aynı zamanda çevik olduğunu da kanıtlıyor.

Dacia Spring menzili ne kadar?

Dacia Spring, menzil konusundaysa 225 kilometrelik bir mesafe vadediyor. Elbette bu mesafe kullanıcıya bağlı olarak azalıyor veya artabiliyor. 

Seri kullanımlar, arabadaki kişi sayısı ve havanın durumu gibi faktörler, bildiğiniz gibi elektrikli otomobillerin menzil mesafesinde belirleyici olabiliyor.

Dacia Spring maksimum hızı kaç?

Dacia Spring sözünü ettiğimiz motor sayesinde en fazla 130 km/s hıza kadar çıkıyor.

Dacia Spring bagaj hacmi nasıl?

0’dan yüzde 80’lik dolum oranına 56 dakikada varan Spring, bagaj hacmi noktasında ise 290 litrelik bir yükleme alanı vadediyor. 

Dacia Spring fiyatları

Tam bir şehir otomobili olan Dacia Spring’in fiyatı ise aşağıdaki gibi. İşte Dacia Spring Mart ayı güncel fiyat listesi…

Extreme Electric 65 bg
Fiyatı: 885.000 ₺

 

 

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

3 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

4 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

4 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

4 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

5 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

5 saat ago