Categories: Gündem

Çorum’da yarın okullar tatil mi 22 Mart kar tatili var mı Çorum Valiliği son açıklaması

ÇORUM için yarın kar yağışı alarmı verildi, sıcaklıklar 6 derece birden düşüyor. Mart ayının sonlarına gelirken kış özellikle İç Anadolu ve Doğu bölgerinde kendini gösterdi, kar yağışı birçok ili esir aldı. Sıcaklıkların düştüğü Çorum’da yarın kar yoğun yağacak. Birçok öğrenciyi ise kar tatili heyecanı sardı bile. Arama motorlarından yarın yani 22 Mart Cuma günü Çorum’da okullar tatil oldu mu araştırması yapıyor. Kar tatili kararı için gözler Çorum Valiliği’ne çevrildi. Henüz gelen bir kar tatili haberi yok, haberimiz gün içinde güncellenecktir. 

Sıcaklık düşüyor, birçok ile kar alarmı!

Ege Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. İç kentlerde karla karışık yağmur da etkili oluyor. Sıcaklık iç kentlerde 8-9, kıyı kesimlerde ise 15-16 derecelerde ölçülüyor.  Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Yağışlar bölgenin doğusunda kuvvetli şekilde etkili oluyor. Sıcaklık Antalya’da 21, Adana’da 20, Kahramanmaraş’ta 14, Hatay’da 17 derece ölçülüyor. 

İç Anadolu Bölgesinde kar yağışları görülüyor. Ankara ve Sivas’ta 6, Eskişehir’de 10, Kayseri’de 9, derecelik sıcaklık ölçülüyor. Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Batı kentler ile yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışları görülüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 8, Samsun’da 9, Trabzon’da 11 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey ve güney kentlerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 6, Malatya’da 12, Elazığ’da 13, Hakkari’de 5 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 13-14 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

37 dakika ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

1 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

2 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

2 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

2 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

3 saat ago