Categories: Gündem

Bahar Öztan evli mi, eşi kimdir? Bahar Öztan oğlu Yiğit’in babası ilk eşi kimdir?

1980’lerin başında güzelliği dikkat çeken ve şampuan reklamınıun ardından ünlenen usta isimlerle çalışan 61 yaşındaki Bahar Öztan’dan gelen son haberler sEevenlerini üzdü.Entübe edildiği iddia edilen, arıdından da Bahar Öztan öldü haberlerine isyan eden oğlu Yiğit Çolak annesi hakkında son bilgileri verdi, sağlık durumunu açıkladı. Bahar Öztan uzun süredir kolon kanseri ile savaşıyor. 3 kez kansere yakalanan Bahar Öztan şu anda hastanede rutin tedavilerini görüyor. Entübe edildiği iddiaları ise yalan. Bu üzücü gelişmelerin ardından Yeşilçam’ın gamzeli Güzeli Bahar Öztan’ın hayatı da yeniden merak edildi. Birçok kişi Bahar Öztan’ın son halini merak etti ve arama motorlarına Bahar Öztan son hali nasıl sorusunu sorarak araştırma yaptı. İşte Bahar Öztan’ın son hali

 

Daha önce üç kez kanseri yenen Bahar Öztan’dan üzücü haber geldi. Kolon kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Öztan’ın entübe edildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan, “Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var” demişti.

 

“Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim
Bahar Öztan daha önce yaptığı açıklamada ise “Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım” ifadelerini kullanmıştı.

Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli Bahar Ertan kimdir?

1980’lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 1962 doğumlu Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra film yapımcılarının da dikkatini çekti. Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da büyük beğeni topladı.

1987’de ilk kez İzmir Fuarı’nda Bülent Ersoy’la halk konserlerinde ve Seda Sayan’la çalışmaya başladı.

Kemal Sunal ile rol aldığı ‘Şaşkın Milyoner’ filmiyle büyük bir şöhret yakaladı ve ardından da kariyerinde hızla yükseldi. Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak akıllara kazındı.

2000’li yılların başında ABD’ye gitti ve bir süre orada yaşadı. 1993 – 2008 yılları arasında mimar Yavuz Çolak ile evlilik yaşadı ve bir oğlu dünyaya geldi. 2007’de ‘Aşk Kapıyı Çalınca’ dizisi için kamera karşısına geçen Bahar Öztan ardından Bodrum’da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

Bahar Öztan’ın tedavi gördüğü hastanede entübe edildiği iddia edildi.

Oğlu Yiğit Çolak, Habertürk’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: Annemin entübe edildiği doğru değil. Evet, hastanede standart tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda da değil. Tabii her zaman dualarınızı bekliyoruz.

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

5 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

6 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

6 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

7 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

7 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

7 saat ago