Haftalık burç yorumları 21-27 Ağustos 2023 | Merkür gerilemesi başlıyor, etkilerine aman dikkat!

21-27 Ağustos 2023 haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzünde hangi dizilimlerin etkisi altında olacağız? Bu hafta çarşamba günü Merkür gerilemesi başlıyor! İşte etkileri bu hafta bizi bekleyenler!

Haftalık burç yorumları 21-27 Ağustos 2023 | Merkür gerilemesi başlıyor, etkilerine aman dikkat!
Yayınlama: 20.08.2023
A+
A-

21-27 Ağustos haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta tüm burçlar Merkür gerilemesi etkileri altına giriyor. 23 Ağustos çarşamba günü başlayacak olan Başak burcundaki Merkür gerilemesi başka iletişim ve teknoloji olmak üzere tüm burçlar zorlayacak. 15 Eylül cuma günü bitecek olan Merkür retrosu süresince yanlış anlaşılmadığınızdan emin olun. İletişim hataları zarar yaratabilir. Merkür gerilemesi süresince büyük yeniliklere, önemli işlere başlamayın!

 

İşte Merkür gerilemesi etkisi altındaki 21-27 Ağustos haftalık burç yorumlarının detayları…

Koç haftalık burç yorumu

Yöneticiniz Mars, hassas Neptün ile bağlantı kurduğundan, ayağınızı yere basmanız gerekiyor. Frende (gazda değil)! Bir şeyin durdurulması, yavaşlatılması veya düzeltilmesi gerekiyor. Bunu yapacak güce sahipsiniz. Ayrıca bu gücü kullanmak için gerçek bir ihtiyacınız var. Aptalca bir durumun kaosa doğru gitmesine izin veremezsin. Cömert ol. Cesur ol. Ve sabırlı ol. Hakkın yanınızda olduğuna güvenin. Çünkü o. Kendinizi şımartın!

Boğa haftalık burç yorumu

Güvende hissetmek için daha fazla kazanmamız ve daha fazlasına sahip olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Ancak sahip olduklarımıza (ve onların getirdiği sorumluluklara) kendimizi o kadar kaptırabiliriz ki, onları takdir etme yeteneğimizi kaybederiz. Finansal başarı, sahip olmayanlar tarafından abartılır ve sahip olanlar tarafından takdir edilmez! Bu hafta, maddi kazanımlar hayatınıza girerken, tadını çıkarın ve kıymetini bilin! Göksel yaratıcılıkla geçen bir haftada, hayatınızı dönüştürün. 

İkizler haftalık burç yorumu

Bazı hikayelerin dikkatli bir şekilde planlanması ve planlanması gerekir. Diğerleri hemen hemen kendileri yazıyor. Misyon anlamlıysa ve karakterler renkliyse, iyi bir roman için gerekenlere sahipsiniz… veya daha alakalı olarak, güvenle verebileceğiniz iyi bir karar için. Ayrıntıları bilmenize gerek yok. Sadece bir maceraya atıldığına güven. Bu hafta size ilham veren bir vizyonu takip edin.

Yengeç haftalık burç yorumu

Etrafınız size ne yapmanız gerektiğini söyleyen insanlarla çevrili. Düşünecek daha iyi şeyleri yok mu? Sanki emir vermekten zevk alıyorlar! Bu hafta, istenmeyen eleştirileri umursamayabileceksiniz. Mars (güç) ve Neptün (sezgi) bağlantısı olduğu için içgüdüleriniz süper güçler gibidir. Duygularını mantıkla destekleyemiyor olman, yanıldığın anlamına gelmez! 

Aslan haftalık burç yorumu

Gelecek için planlar yapmanın yanlış bir tarafı yok. Bu bizi zor zamanlarda rahatlatıyorsa, kesinlikle sorun değil mi? Ancak, yarına fazla odaklanırsak, bugünü iyileştirme fırsatlarını kaçırabiliriz. Bu hafta kozmos, dünyanızda meydana gelen güzel şeylerin farkında olmanız için sizi teşvik ediyor. Artan farkındalık, artan iyiliğe ve keyif alınacak çok şeye eşittir. Gökyüzünde heyecan var. Bu hafta şansınızı nasıl en üst düzeye çıkaracak.

Başak haftalık burç yorumu

İlişkiler sürekli dikkat gerektirir. Sevgiyi ve şefkati bir kez ifade edemeyiz (ve sonra unutabiliriz). Düzenli olarak yemek yememiz gerektiği gibi, duygularımızı göstermenin yollarını bulmaya devam etmeliyiz. Yöneticiniz Merkür gerilemeye hazırlanırken, tekrarlama çok önemlidir. Kulağa heyecan verici gelmeyebilir. Ancak göz önünde saklı, hayatınızın rutin yönlerinde mücevherler bulunmayı bekliyor. Telefonda kısa bir görüşme hayatınızı değiştirebilir.

Terazi haftalık burç yorumu

Ne kadar dürüst olmak istiyorsun? Bir seçeneğiniz var: kendinizi geri çekin (ve birini yanıltın) veya çok fazla şey söyleyin (ve size ait olmayan bilgileri paylaşın). İdeal olarak, alakalı olanı paylaşmak istersiniz. Ve birini gerçeklik kontrolünün acısından kurtarın. Bu dengeleme eylemini gerçekleştirebilir misin? Konuşmadan önce düşünürsen yapabilirsin. Bu haftaki ilerleme, olabildiğince diplomatik olmanıza bağlı.

Akrep haftalık burç yorumu

“Doğal adalet” diye bir şey olsaydı mahkemelere ihtiyaç duyar mıydık? Olsaydı, kanunları çiğneyenler perişan olurken, masumlar mutlu olurdu! Ama öyle çalışmıyor. Bazen kötü insanlar gelişir ve iyi insanlar acı çeker. Ancak doğanın kendi ritmi ve zamanlaması vardır. Sadece ona güvenmemiz gerekiyor. Bu hafta, siz yapamasanız bile kozmos bir drama için ideal bir sonuç yaratabilir.

Yay haftalık burç yorumu

‘İşler zorlaştığında…’ Sonraki satırı hepimiz biliyoruz. Ama bazılarımız ‘harekete geçerken’, bazılarımız diğer insanlara kendileri için zor şeyleri yaptırır. Harekete geçme ihtiyacı hissetmeyecek kadar sertler mi? Zor işlerle uğraşmak zorunda hissedenler sadece zayıf insanlar mı? Yaptığın şeyi yapmak zorunda değilsin. Ama odaklanırsanız, bu başarılı bir hafta olacak. Gelecek sizi bekliyor. Ve oraya vardığınızda onu seveceksiniz! 

Oğlak haftalık burç yorumu

Yürümesi gereken şeyler yürümediğinde zor. Ama hayat böyle ilerliyor. Mantıklı bir açıklaması yok. Sadece olaylar bizi engellemek için işbirliği yapıyor. Böyle zamanlarda pes etmeyi reddedebilir ve daha fazla çaba gösterebiliriz. Ya da omuz silkip doğru zaman olmadığını kabul edebiliriz. Yine de asla yapmamamız gereken şey, küskün hissetmektir. Bu hafta, baskıya boyun eğebilir veya ileriye doğru adım atabilirsiniz. O size kalmış.

Kova haftalık burç yorumu

Zaman bir okyanus gibidir. Ve dalgalarının taşıdığı küçük tekneler gibiyiz. Akışla gitmek zorundayız. Yelkenimizi ne kadar yükseğe kurarsak açalım, küreklerimizi ne kadar sert kullanırsak kullanalım, başka bir yöne doğru hareket edemeyiz. Ancak deneyimin tadını çıkarmaya karar verebiliriz. Bu hafta, yolunuza çıkan dalgalar ne olursa olsun, onları kabul ederseniz, yumuşak bir şekilde yelken açacak ve yolculuğun tadını çıkaracaksınız. Moralini yükselt. 

Balık haftalık burç yorumu

Bu hafta ne yaparsanız yapın, dirençle karşılaşacaksınız. Ama bu devam etmemek için bir sebep değil. Mars ve yöneticiniz Neptün’ün bağlantısı olarak, şimdi hayal gücü zamanı. En kötü sonucu hayal etmeyin. Bu olmayacak. Ne kadar iyi gidebileceğini görselleştirmenize izin verin. İnançlı ol. Kolay olmayabilir. Ancak şevkle, çok istenen ilerlemeyi kaydedebilirsiniz. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.