Günlük burç yorumları 3 Ağustos 2023

3 Ağustos 2023 Çarşamba günlük burç yorumları sizler için hazırladık. Bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? İşte bugünün burç yorumları…

Günlük burç yorumları 3 Ağustos 2023
Yayınlama: 03.08.2023
A+
A-

3 Ağustos günlük burç yorumları boşluktaki ay etkisi altında olacak. Bugün ay saat 00:15 – 06:05 arası boşluk. Ardından Balık burcuna geçiş yapacak olan Ay, bizim biraz kafamızı karıştıracak, dikkatimizi zorlayacak. İştebugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bekleyenler…

Koç burcu

Bugün fikirlerinizden geri adım atmayacaksınız ve bazı insanların neler yaptıklarına dair görüşlerinizin keskin ucunda olmaktan hoşlanmaları pek olası değil. Bu sizi zerre kadar endişelendirmeyecek elbette. Gördüğün gibi arayacaksın. 

Boğa burcu

Bir meslektaşınızın hatalarını ve başarısızlıklarını anlamak isteyebilirsiniz, ancak gerçek şu ki, bunları bir sorun haline getirmekten başka seçeneğiniz yok. Biliyorsunuz, şimdi onları görmezden gelirseniz, daha sonra aynı hataları tekrar yapacakları neredeyse kesindir. 

İkizler burcu

Bir anda yön değiştirebilirsiniz, ancak herkes eğlence olsun diye ortalığı alt üst etme konusundaki kolaylığınızı paylaşmıyor, bu nedenle bugün hakkınızda birkaç homurdanma olursa şaşırmayın. Bu seni iki kere düşündürecek mi? Tabii ki değil. 

Yengeç burcu

Gezegenler, bugün bir arkadaşınıza iyilik yapmak için elinizden geleni yaparsanız, daha sonra yardıma ihtiyacı olan siz olduğunuzda size yardım etmek için ellerinden geleni yapacaklarını gösterir. İyi işler her zaman ödüllendirilir, bu evrenin temel bir yasasıdır. 

Aslan burcu

Canlı hayal gücünüz genellikle iyi bir şeydir, ancak kafanızdaki fikirlerin kendi başlarına bir hayat sürmeye başlaması da sorun olabilir. Bugün elbette büyük şeyler başardığınızı hayal edin, ancak başarının kazanılması gerektiğini unutmayın. 

Başak burcu

Bir soruna yumuşak-yumuşak yaklaşım açıkça işe yaramadı ve şimdi onu çözmek için daha doğrudan bir yol izlemeniz gerekiyor. Üzerilerine düşeni yapmayan insanlara karşı mecbur kalırsanız sert olun. Yolcular için yer olamaz.

Terazi burcu

Sebeplerin her zaman sonuçları vardır ve bu gerçeği aklınızda tutarsanız, kaba davrandığınızı düşünen insanlardan olumsuz bir tepki almaya davet etme olasılığınız azalır. Bir Terazi olarak, hikayenin onların tarafını görebilmelisiniz. 

Akrep burcu

Gerçekleri ve rakamları iki kez kontrol edin ve ardından bugün üçüncü kez kontrol edin, çünkü gezegenler bunların sizin inandırdığınız kadar basit ve anlaşılır olmayabilecekleri konusunda uyarıyor. Biraz dikkat sizi ciddi bir kederden kurtarabilir. 

Yay burcu

Bugün bir arkadaşınız sizden fikrinizi isterse, duymak istedikleri bu olmasa bile ona karşı dürüst olmalısınız. Şimdi bunun için size teşekkür etmeyebilirler, ancak bunu daha sonra, duymaları gereken tavsiyenin bu olduğunu anladıklarında yapacaklardır. 

Oğlak burcu

Rutin meseleler, bugün beklediğinizden daha fazla zaman ve enerjinizi alabilir, ancak bir arkadaşınızdan yardım istemeniz o kadar da sorun olmayacaktır. Geçmişte onlar için çok şey yaptınız ve şimdi onlar da sizin için bir şeyler yapabilir. 

Kova burcu

Sevdiğiniz birini endişelendiren şeyi ciddiye alamayabilirsiniz ama korkularını küçümsemeyin. Sizin için bu kadar küçük görünen bir şey, kişisel olarak onlar için açıkça büyük bir önem kazanmıştır. Onlara gerçeğe dönüş yolunu gösterin.

Balık burcu

Son günlerde liderliği ele almak pek içinizden gelmemiş olabilir ama artık bu çok önemli. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız örnek olmanızı bekliyor ve bunu gölgelerde gizlenirken yapamazsınız. Daha yüksek bir profil bir zorunluluktur, bir seçim değil. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.